HELIX M FOUR DSP

4x100W / Klasse D / DSP

Varenr.
15260
Enhet
Stk
Lager
På lager
Pris
kr 5 290,00

HELIX M FOUR DSP

M FOUR DSP er alt annet enn bare en vanlig firekanals forsterker. Her har du å gjøre med et kraftig kontrollsenter med intet mindre enn 10 DSP-kanaler, til tross for dets kompakt fysisk størrelse. I tillegg leverer forsterkeren generøse 100 W RMS pr kanal i både 2 og 4 ohm. Kombinasjonen av alle disse nevnte funksjonene i en meget overkommelig prisklasse kan få et hvert øyenbryn til å heve seg. 

Tonal fullkommen

Kompromisser på bekostning av lydkvalitet hører ikke hjemme i et HELIX-produkt. Derfor er M FOUR DSP utstyrt med alle nødvendige finesser for perfekt lyd. De separate AD og DA konvertere og deb kraftfulle men allsidig DSP-en er utviklet og produsert i Tyskland. Hele 6 kanaler ut i tillegg åpner mulighetene for å kombinere med en rekke andre forsterkere i samme stereo-oppsett

Maksimal fleksibilitet

Selv den interne forsterkerdelen i M FOUR DSP er svært fleksibel. Den kan naturligvis brukes som ren 4-kanals forsterker eller som en 2- eller 3-kanals forsterker takket være støtte for brokobling. Men det stopper ikke der. Kombinert med forsterkerens 6 ekstra signal-utganger kan stereo-oppsettet utvides og støtte helt opp til 10 kanaler. Bare blant HELIX sin egen M-serie finner man en rekke forsterkere som er ideelle for en slik kombinasjon. Vi tenker da på M ONE, M FOUR og M SIX. Alt i alt gir dette muligheter for plassbesparende multikanals lydsystem med rikelig ytelse innenfor overkommelig prisklasse.

Virtuell kanal-prosessering 

Såpass mange tilgjengelige DSP-kanaler må håndteres og konfigureres riktig for at lydresultatet skal bli bra. Derfor var det ingen spørsmål om at M FOUR DSP skulle utstyres med Audiotec Fischer's innovative virtuelle kanal-prosessering. Med et økende antall forsterkerkanaler i moderne bilers originale lydsystemer, møter man også på behovet for å kunne route kanaler internt i den nye forsterkeren. Spesielt i tilfeller hvor flere inngangs-signaler er lagt sammen og så splittet igjen møter tradisjonell routing seg selv i døren ganske fort. Audiotec Fischer's nye multi-stage "Virtual Channel Processing" i kombinasjon med den meget brukervennlige DSP PC-Tool programvaren lar deg utføre relativt komplekse konfigurasjoner i ditt lydsystem.

Kompakt og praktisk

Til tross for et hav av innebygde muligheter og solide forsterkerkrefter finner man M FOUR DSP i det samme klassiske designet og kompakt fysiske størrelse som HELIX M FOUR og M ONE. Takket være klasse D forsterker-teknologi klarer den også å holde seg konstant kjølig uavhengig av prestasjon og bruk av krefter. Innovative funksjoner som "start-stop", ADEP.3 krets og "power save mode" gjør dette til en forsterker vel egnet for OEM integrasjon også i nyere kjøretøy.

Les mer om forsterkeren på produsentens nettsider.
Brukermanual finnes her.
 

Relatert bilde

Spesifikasjoner
Spesifikasjoner
Fysiske mål 50 x 230 x 154 mm
Subsonic DSP
Kanaler 4 kanaler (10 DSP kanaler)
Highpass filter DSP
Lowpass filter DSP
Effekt RMS - 2ohm 4 x 100 W RMS
Effekt RMS - 4ohm 4 x 100 W RMS
RCA output Nei
Klasse Klasse D
Høynivåinngang Ja
Dempingsfaktor 100
Strøminngang 10 mm2

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×