BLAM RELAX 165RS

Høy-effektivitets 2 ohm høyttalersystem

Varenr.
18055
Enhet
Par
Lager
Midlertidig utsolgt
Pris
kr 1 790,00

Vår nye favoritt her på huset!

Her har Blam produsert et høyttalersett som utmerker seg når det gjelder bassgjengivelse. Om du skal ha et høyttalersett for å koble direkte på forsterker i spiller, eller du skal ha en ekstern forsterker på det, er dette veien å gå. Bedre bass gjengivelse enn andre høyttalere vi har i utvalget og en åpen og fin mellomtone, samt frisk diskant uten å være pågående og skarp. Rett og slett et fabelaktig bra høyttalersett! Enkelt å montere siden både delefilter og diskanten er fysisk små, og tydelig koblingsskjema på delefilteret. Delefilter er kun til diskanten, så om man har eksempelvis biler med diskanten i dashbordet og mellomtone i døren, så kobler man bare rett på originale kabler siden du ikke må via et 2-veis delefilter først. Dette siden delefilteret til diskanten da kan kobles bare mot den kabelen som går til original diskant i utgangspunktet.


BLAM ønsker deg lange timer med lytteglede!

Erstatt dine originale høyttalere og "Relax" med lyden av din favorittmusikk. Dra nytte av 25 års erfaring. Relax systemene har "Fransk lyd", og er utformet for å gi høy ytelse og har satt en ny referanse i klassen. På grunn av deres høye virkningsgrad og lave impedanse gir de detaljert kraftig lyd når den brukes både med eller uten ekstern forsterker. Forvandle hverdagen til en musikalsk reise.?

  • 165 mm (6,5 ") basshøyttaler med høy kvalitet Cellulosemasse belagt membran, kombinert med Butyl oppheng.
  • Den sjenerøse størrelsen på magnet (85x17) bidrar til å oppnå en optimal QTS, høy følsomhet og høy effekthåndtering.
  • Dome diskanten på 20mm har neodymium magnet, og 20 mm CCAW (kobber-aluminium legering) svingspole.
  • Integrert 6 dB / okt delefilter på kabel til diskanten.
  • Brukermanual

logo.png

Guy Bonneville har over 25 års erfaring i design og utforming av high-end høyttalere og er hjernen bak ethvert BLAM-produkt. "The French Sound" er basert på en visjon om å bevare mest mulig dynamikk samtidig som det føles naturlig. Det er en hårfin balanse mellom nøyaktig reproduksjon av mellomtone, bevare følelsene i stemmene og balansere det store dynamiske området som er nødvendig for å reprodusere de subtile nyansene. Det er slike faktorer som gir ekte liv og tilstedeværelse i musikken.

 

Spesifikasjoner
Spesifikasjoner
Type Komponenthøyttaler
Størrelse 6,5"
Effekt RMS 75 W RMS
Motstand 2 ohm
Frekvensrespons 60 Hz - 25 kHz
Følsomhet 95 dB
Monteringsdybde 63,1 mm
Delefilter Eksternt
Justerbart diskantnivå 0, -3 dB