Helix F 62C

6.5`` komponentsett, 60W RMS, 91 dB, 3 Ohm

Varenr.
F622620
Enhet
Sett
Lager
På lager
Pris
kr 1 590,00

HELIX F-SERIE

Opplev ekte HELIX-lyd med høyttalere fra den nye F-serien. Kombinasjonen av velprøvde komponenter og nyskapende materialer garanterer for en fantastisk lydopplevelse. Rikelig med bass, presis midbass og detaljert i toppen.

Utviklet med tanke på en fremtidig enkel installasjon i biler hvor dybde er en fysisk begrensning. Separate delefilter for mellomtone og diskant gjør monteringen enda enklere i tilfeller der man eksempelvis ønsker å montere diskanten i A-stolpen og mellomtonen nede i døren.

Elegant design gjenspeiler kvaliteten i høyttaleren allerede fra første blikk med sine matt sorte membran og glansfull HELIX-logo.

Tilleggsinformasjon:

  • 2-veis komponentsystem
  • 165mm (6,5") Bass/mellomtone i karbonforsterket polypropylen
  • 20mm silke dome diskant med neodynium magnet
  • Avansert delefilter med 12/12 dB deling, diskantsikring og justerbart diskantnivå
  • Stilig og elegant Helix design med matt sort kon og blank Helix-logo


 


Audiotec Fischer - Innovative Car Audio

Siden oppstarten i 1990 har tyske Audiotec Fischer utviklet seg fra en nisje-leverandør til en verdensledende aktør innen innovative lydprodukter, og har en høy anerkjennelse i hele bransjen.
Audiotec Fischer leverer i dag MATCH, HELIX og BRAX til mer enn 50 land, og er også svært viktig for oss hos Bass Brothers. Både MATCH, HELIX og BRAX er synonymt med kvalitet, og produktene benyttes i en stor mengde av våre pakke- og Plug&Play-løsninger.

For Audiotec Fischer er "Made in Germany" mer enn bare en merking på opprinnelse. Det er en løfte om kvalitet som alle i lokalene i Schmallenberg føler seg forpliktet til, og det strekker seg langt utover selskapets interne avdelinger. Her fortrekkes samarbeid med regionale leverandører for å gjenspeile "Made in Germany", og komponenter av høyeste kvalitet er et lysende eksempel på de høye standardene Audiotec Fischer setter på produktutviklingen.


Spesifikasjoner
Spesifikasjoner
Størrelse 6,5"
Effekt RMS 60 W RMS
Motstand 3 ohm
Frekvensrespons 55 Hz - 22 kHz
Følsomhet 91 dB
Monteringsdybde 61 mm
Delefilter Eksternt
Type Komponentsett
Vare
Informasjon
Pris
Antall
30.1237-01
kr 290,00
dempekit65
kr 890,00
H424516
kr 199,00
Antall valgte produkter:
Valgte produkter sum:
Valgte produkter før:
Valgte produkter rabatt:
Antall produkter:
Sum:
Før:
Rabatt: