JVC KD-X561DBT

DAB+, 3`` skjerm, Bluetooth, Ryggekamerainngang

Varenr.
130KDX561DBT
Enhet
Stk
Lager
Midlertidig utsolgt
Pris
kr 2 590,00

1-DIN bilradio med DAB+, 3" skjerm og ryggekamerainngang, Bluetooth og 3 linjeutganger


JVC KD-X561DBT er en spiller som med sine smarte funksjoner gir deg full kontroll over musikken. Funksjoner som Bluetooth, tilkobling for ryggekamera og DAB+ digitalradio gjør JVC KD-X561DBT til et meget godt valg for deg som vil ha "alt".

3" fargeskjerm
Ryggekamerainngang
DAB+ digitalradio
Bluetooth

JVC KD-X561DBT - Din følgesvenn på veien
Sikkerhet er viktig når du kjører et kjøretøy på veiene. Takket være Bluetooth kan du svare på anrop og ringe håndfritt. Knappene på stereoanlegget er smart plassert, noe som gjør at du ikke mister fokus fra kjøringen når du vil endre sang eller øke volumet.

Noen biler har dårligere sikt bakover, og det kan være vanskelig å se hindringer og gjenstander ved rygging ut fra en parkeringsplass. 3" skjermen kan ved hjelp av et ryggekamera gi deg bedre sikt bakover, og gjøre det tryggere enn noen gang ved rygging. Med et enkelt trykk på en knapp kan du aktivere ryggekameraet slik at du kan se nøyaktig hva som er bak deg.

Juster lyden akkurat slik du vil ha den
Med 9 forhåndsprogrammerte lydinnstillinger er det mange valg å velge mellom avhengig av hvilken sjanger du lytter til. Hvis du foretrekker en fullstendig selvjustert lydinnstilling, kan du bruke den 13-bånds grafiske equalizeren til å øke og redusere frekvensene nøyaktig i henhold til dine preferanser.


DAB+ antenne selges separat
Spesifikasjoner
Funksjoner
FM radio
DAB antenne
Service Following
DAB+
Bluetooth handsfree
Bluetooth streaming
CD
Lydegenskaper
Forsterkerkrefter 4x50W
Linjeutganger 3 par
Høypass-filter
Lavpass-filter
Tilkoblinger
Støtte for multifunksjonsratt
USB (front)
AUX
Utforming
Størrelse 1-DIN
Kort chassis

Dokumenter