Kenwood DNX518VDABS (kun spiller)

Kenwood DNX518VDABS (kun spiller)
Varenr.
dnx518dabs
Lager
✓ Begrenset antall på lager
Pris
kr 10 990,00
Tittel2:Multimediaspiller for VW, Skoda og Seat
Enhet
Stk

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Kenwood DNX518VDABS (kun spiller)
  • dnx518dabs_1
  • dnx518dabs_2
  • dnx518dabs_3
2-DIN spiller fra Kenwood spesialtilpasset Volkswagen (VW), Skoda og Seat, med DAB, Navigasjon, Apple CarPlay, Android Auto, USB, DVD, CD, Bluetooth.

Kenwood NDX518VDABS er multimediaspiller som er spesielt tilpasset Volkswagen, Skoda og Seat. Med en 7" WVGA lyssterk berøringsskjerm, får du full kontroll over alle funksjoner som er inkludert i spilleren, som blant annet Bluetooth-tilkoblinger, DAB/DAB+ radiokanaler, navigasjon, Siri Eyes Free (Apple), USB-tilkoblingen, Spotify og mye mer. Spilleren støtter Apple CarPlay og Android Auto. Den komplette multimediaopplevelsen oppnår du med Kenwood NDX518VDABS.

 

Parkeringssensor

Når du skal parkere på trange plasser er parkeringssensor et nyttig hjelpemiddel slik at du ikke risikerer å skade din egen eller andres biler. For biler som har støtte for parkeringssensor, kan du se hvor stor avstand du har både foran og bak, direkte på skjermen. Du hører samtidig en varslingstone. 

2-sone klimakontrolldisplay

Kompitable biler med 2-sone klimakontrollanlegg, har muligheten til å se luftkondisjoneringen og klimakontrollen direkte på spillerens skjerm. 

 

DAB/DAB+ radio

DAB tilbyr hundrevis av radiokanaler rundt om i verden ved et enkelt tastetrykk, selv om vi har begrensninger på rundt 30 kanaler i Norge. Det enkle søkesystemet i DNX516DABS hjelper deg med å finne de rette radiokanalene på en enkel og god måte. 

 

Søk etter DAB/DAB+ kanal

DAB tilbyr hundrevis av radiokanaler rundt om i verden ved et enkelt tastetrykk, selv om vi har begrensninger på rundt 30 kanaler i Norge. Det enkle søkesystemet i DNX518VDABS hjelper deg med å finne de rette radiokanalene på en enkel og god måte.

Etter at du har valgt din favorittkanal, kan du velge å gå tilbake til hovedkanalen hvor du får full informasjon om sendingen. 

Digitalradiofunksjoner:

• 15 forhåndsinnstillinger (5 kanaler x 3 bånd)
• Alfabetisk kanalsøk
• DAB - DAB + / DAB - FM autovalg
• DLS (Dynamic Label) - Rullerende kanalinformasjon
• PTY Search - Søk etter type nyheter, sport etc

Systemet har FM / LW / MW slik at du kan nå de stasjonene som ikke er tilgjengelig ennå via digitalradio.

 

Europeisk navigasjon

Ved å trykke "Where to go" starter du søket etter din neste destinasjon og kan velge fra seks ulike søkemoduser.

  • Adresse (støtter 7-sifret postnummer)

  • Hjem

  • Favoritter (dine lagrede favorittdestinasjoner)

  • Points of Interest (interessepunkter/POI`s)

  • Sist funnet (opp til 50 tidligere søkte destinasjoner)            

  • Veikryss

TTS-funksjonen leser ikke bare retninger, men også gatenavn under stemmeinstruksjonene når du tar en sving. Denne funksjonen er kompitabel på 9 språk, inkludert engelsk, hollandsk, tysk, italiensk, norsk, portugisisk, spansk og svensk. 

 

POI`s (Points of Interest / Interessepunkter)

Over 2 millioner POI`s er installert som standard på navigasjonsenheten. Disse dekker banker/minibanker, mat/restauranter, kjøpesentre, sportsbutikker, bensinstasjoner, servicesentre langs motorveier og mye mer. Tilpassede POI`s kan legges til - blant annet sammen med fotoboks-databasen. 

 

Feltveileder 

Denne funksjonen veileder deg når du blant annet kjører på motorveier med flere felt. Den hjelper deg å forhindre forvirring ved å veilede deg inn på rett felt.

 

PhotoReal - Visning av kryss

Todelt skjermvisning med fotografisk visning gjør at du kan se et bilde av både ruten og det aktuelle krysset du kommer til. Dette gir deg god assistanse under navigeringen

 

Bluetooth Handsfree

Utsyrt med innebygd Bluetooth som kan kobles til din mobiltelefon, holder du hendene på rattet hvor de hører hjemme og kan fokusere på veien foran deg. 

Telefonboken din er lagt til og tilgjengelig for anrop. Også logg for siste gjennomførte anrop ligger tilgjengelig for bruk. Når du er på farten kan du velge et av de forhåndsinnstilte telefonnummerene for hurtigoppringing eller bruke telefonboktjenesten. Innkommende oppringer sitt telefonnummer er synlig før du bestemmer deg for å svare på anropet. Du kan også velge at spilleren besvarer automatisk etter noen få ringinger

    -  Stemmeoppringing med smarttelefonfunksjon

    -  Bluetooth musikkstrømming

    -  Automatisk anropsbesvarelse

    -  Gjøre oppringinger fra telefonboken

    -  Gjøre oppringinger fra tidligere loggførte samtaler

    -  Direkteoppringing / private samtaler

 

-  Indikasjon på anropsfeil

-  Batteriindikator

-  Telefonregistering (opptil 5 telefoner)

-  Telefonvalg / nedlasting av telefonbok fra telefon

-  Lydkontroll via fjernkontroll

-  Utsyrt med mikrofon (3m lang)

 

Stemmeoppringing

DNX518VDABS tillater stemmeoppringing, noe som finnes på de fleste smarttelefoner som har Bluetooth. Denne funksjonen er avhengig av hvilke funksjoner som er støttet på din smarttelefon

 

Musikkstrømming

Strøm enkelt musikk fra din telefon eller andre Bluetooth-enheter direkte til Kenwood DNX518VDABS. Funksjoner som spornavn er noe av det som er støttet under strømming av musikk- og andre lydspor. 

Alternativt kan du strømme musikk fra din iPod/iPhone via USB, eller andre enheter som har støtte for tilkobling via USB.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×