Match 10`` universalpakke

Stage 2 Plug & Play oppgraderingspakke

Varenr.
MATCH86PAKKE10
Enhet
Pakke
Lager
På lager
Pris
kr 11 200,00

PLUG & PLAY POWER

Match oppgraderingspakke med kraftig forsterker for deg som ønsker best mulig resultat. Flere tilgjengelige DSP-kanaler og mer forsterkerkrefter i PP86DSP gjør det enklere å hente ut det reelle lyd- og spesielt bass-potensialet i din bil.
 

Denne oppgraderingspakken passer så godt som alle biler med følgende forutsetninger:

 • Original radio / spillerenhet i bilen (ikke ettermarkedsspillere som Pioneer, Kenwood etc)
 • Standard stereo-utgave (ikke oppgradert stereo fra fabrikk som Harman Kardon, BOSE etc)

Komplett liste over tilgjengelig bilspesifikke adaptere finnes her: audiotec-fischer.de
Spør oss gjerne om denne pakken kan brukes i din bil.


MATCH-oppgraderingspakke som inneholder: 

 • Forsterker - driver alle de originale høyttalerne i bilen + Match basskasse
 • Basskasse - plasseringsvennlig kasse som tilfører det lille ekstra i bassområdet
 • Komplett bilspesifikt plug & play kabelsett + strømkabelsett til forsterker
   

Enkel oppgradering med et voksent lydresultat!

Match Plug & Play oppgradering - nå med enda kraftigere forsterker!

I mange nyere biler er det ofte både kostbart og til tider også umulig å skulle erstatte originalspiller. Noen originalspillere har dessuten så mange moderne funksjoner at det er dumt å skulle erstatte den. Men det betyr ikke nødvendigvis at det skal være vanskelig eller spesielt dyrt å få vesentlig bedre lyd i bilen. MATCH har utviklet produktene og vi sitter på kompetansen for å kunne gi deg en lydoppgradering du virkelig kommer til å sette pris på!

Det er rett og slett imponerende hvor lite som skal til for å få et helt standard stereo til å plutselig låte bedre enn selv de beste stereopakkene som er å finne originalt utstyrt i samme type bil. MATCH PP 86DSP er forsterkeren som utfører den store magien i denne oppgraderingspakken. Den har innebygget DSP som sørger for rette delefrekvenser, korrekt justert equalizer og tidskompensering. På den måten får man nå muligheten til å endre og forbedre alt man missliker med det originale signalet ut i fra originalspiller, i tillegg til å tilføre det man selv føler mangler i lydbildet. Utenom bare å være intellegent har denne forsterkeren også rikelig med krefter tilgjengelig, spesielt i forhold til hva original standard stereo i biler leverer av krefter. Dermed er det ikke bare lydkvalitet som bedres men også lydnivået.
 
Våre egne DSP-oppsett GRATIS med på kjøpet
Gjennom vårt spesielle engasjement for akkurat slike typer løsninger, sitter vi som en av få tilbydere i Norge, på et enormt register av spesiallagde lydfiler til en mengde bilmerker og modeller. Ettersom vi stadig utfører slike innstallasjoner evner vi å videreutvikle å forbedre de filene som MATCH selv tilbyr som utgangspunkt. Dermed kan vi på forhånd legge inn riktig lydfil spesialtilpasset nettopp din bil før forsterkeren blir sendt herfra. Da gjenstår kun selve innstallasjonen før du kan nyte musikk i bilen på en helt annen måte enn tidligere.
 
Kompakt basskasse med voksent resultat
Denne pakken leveres også med en plasseringsvennlig 10" bassreflekskasse med kompakte mål som gir deg den ekte dypbassen som original oppsettet ikke gir deg. Denne basskassen i kombinasjon med PP86DSP gir deg alvorlig mye mer bass enn man skulle forvente av en såpass kompakt liten skapning. Hurtigkobling gjør at det er enkelt og ta ut kassen de få gangene du trenger all plassen, enten du har montert basskassen i bagasjerommet eller i oppbevaringsrommet/hjulbrønnen under dørken.
 
Enkel montering
Match PP86DSP kobles til original-spiller ved hjelp av medfølgende Y-kabel. 5 meter forlengelseskabel sørger for at forsterker kan plasseres hvor enn man måtte ønske i bilen. Forsterkerens fysiske mål gjør den også kurrant å plassere selv på trange steder. Resten av kablingen mellom forsterker og basskasse er også plug & play, praktisk om kassen tidvis blir tatt ut og inn av bilen. Til slutt har forsterker også behov for ekstern strømtilførsel. Medfølgende strømkabelsett må derfor legges opp mellom bilens batteri og Match-forsterker.

Spesifikasjoner basskasse - Match PP 10E-Q
 • 10" basselement
 • 300 W RMS
 • 4 x 3 ohm
 • 4,8 m subkabel inkludert
 • Mål: 187 x 470 x 375 mm
Mer informasjon om de spesifikke produktene i denne pakken finner du i link lenger nede på denne siden.
 
Ved bestilling ønsker vi gjerne følgende informasjon vedlagt i kommentarfelt:
 • Registreringsnummer på bil (for å kunne gi deg korrekt fil-oppsett og kabelsett)
 • Eventuell annen informasjon om produkter du skal benytte Match-forsterkeren sammen med

Denne pakken består av:

MATCH PP86DSP
8x70W kanals Plug and Play forsterker m/DSP
Mer info
Antall: 1 stk
MATCH PP 10E-Q
Bassreflekskasse med PP10E-Q
Mer info
Antall: 1 stk
Strømkabelsett 10mm2 - 5m
For biler med batteri foran (og bak)
Mer info
Antall: 1 sett
Match PP-ISO5
ISO kabel for Plug and Play 5 meter
Mer info
Antall: 1 stk
BB Plug and Play kabelsett
Bilspesifikt Plug & Play adapter
Mer info
Antall: 1 stk