Match lydoppgraderingspakke Hongqi E-HS9

Plug and play. For biler med 12 høyttalere originalt (utstyrsnivå Premium og Exclusive)

Varenr.
HongqiE-HS9
Enhet
Pakke
Lager
Midlertidig utsolgt
Pris
kr 12 990,00

Lydoppgraderingspakke for Hongqi E-HS9


Igjen er Bass Brothers først i verden, og endelig er vår plug&play-løsning for Hongqi klar!


-------
På grunn av mangel på komponenter til produksjon av forsterer er det dessverre leveringsvansker på denne oppgraderingspakken.

OPPDATERING: Forventet gjenopptatt produksjon av forsterker i Tyskland mot slutten av september. Tidligst levering av denne oppgraderingspakken vil være mot slutten av oktober.
-------
Synes du det originale lydanlegget i Hongqi E-HS9 er litt for tynt?
Denne pakken har vi hos Bass Brothers utviklet for å gi en oppgradering av det originale lydanlegget i Hongqi E-HS9 med utstyrsnivå Premium eller Exclusive. Disse to utgavene har et lydsystem bestående av 12 høyttalere, og med subwoofer i siden i bagasjerommet.
Vår pakke har sitt utgangspunkt i en Match UP 10DSP - en 10 kanals forsterker med integrert 11-kanals lydprosessor (DSP), og takket være et spesiallaget plug&play kabelsett vil det ikke være noen behov for verken inngrep i bilen, klipping og skjøting av kabler, eller annet tilpasningsarbeid. Det er denne forsterkermodulen som utgjør den store forskjellen.
Installasjon av en slik pakke er 100% reverserbar, og alt kommer ferdig i sendingen fra oss - klar til å bare plugges i.

Kan det bli enklere?
Ja, det kan det! For å gjøre jobben enda enklere for deg har vi laget en steg-for-steg monteringsveiledning. Se under "dokumenter" for laste ned veiledningen i PDF-format.

Hvordan blir lyden?
Match UP 10DSP forsterkerenheten er ferdig programmert med Bass Brothers sin tilpassede lydfil. Mye arbeid er gjort for å få resultatet så optimalt som mulig, og det er gjort tester med alle kilder.
Vi kan med trygghet si at vi er svært fornøyd med resultatet. De originale høyttalerne viser seg å være overraskende gode, og får ved hjelp av denne oppgraderingspakken - og vår egenutviklede lydfil - mulighet til å yte sitt fulle potensiale. Subwooferen kommer skikkelig til liv og spiller med god tyngde langt ned på frekvensregisteret.
De øvrige høyttalerne gir også nå en svært god og detaljert lyd, og man kan kjøre et langt høyere lydvolum uten at lyden blir ubehagelig eller skarp.
Oppsummert gir denne pakken en enormt stor oppgradering av lydanlegget i Hongqi.

Kan jeg montere denne pakken selv?
Ja, helt klart. Denne pakken monterer du på under halvtimen, selv for de som har ti tommeltotter. Det eneste du trenger av verktøy er en 10mm og en 13mm pipe, samt et lite flatt skrujern (evt klipsverktøy).

Hva med Comfort-utgaven med 8 høyttalere?
Per i dag har vi enda ikke laget en pakke for bilene med utstyrsnivå Comfort, men det er noe som vi planlegger å lage.

Lagerstatus 0 ?
Frykt ikke!
Denne pakken inneholder produkt som produseres i våre egne lokaler, og i tider med begrenset produksjonskapasitet kan vi risikere å gå tom for den aktuelle produksjonsvaren slik at lagerstatus går i null. I slike tilfeller tar det likevel normalt bare 1-2 dager forlenget leveringstid fra vi har mottatt din bestilling.
Skulle beholdningen være i 0 ved bestilling, så kan du være trygg på at vi gjør vårt ytterste for å få levert pakken til deg så raskt som overhodet mulig.
Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Egenskaper
  • Plug & Play med spesialprodusert kabelsett
  • Kobles enkelt til i bagasjerommet på ca 30 minutter
  • Driver alle de originale høyttalerne - og subwoofer
  • Gir en enorm lydoppgradering

Lydinnstillinger på originalradio:
For optimalt resultat, sett toneinnstillinger i midten på både Bass, Alto og Diskant. Innstillinger for lydeffekt skal stå på "Normal balanse".


Passer til:
Hongqi E-HS9 med Premium eller Exclusive utstyrsnivå (12 høyttalere)

Denne pakken består av:

MATCH UP 10DSP
10 kanals forsterker med 11 kanals DSP
Mer info
Antall: 1 stk
Bass Brothers 10mm2 strømkabel - rød
10mm2 - Meterpris. CCA
Mer info
Antall: 0,9 m
Bass Brothers 10mm2 strømkabel - sort
10mm2 - Meterpris. CCA
Mer info
Antall: 0,1 m
BB Hongqi E-HS9 kabelsett
For de med 12 høyttalere
Mer info
Antall: 1 stk
Bass Brothers MiniANL sikringsholder
Mini-ANL / AFS sikringsholder for 10-25mm2 kabel
Mer info
Antall: 1 stk
ACV 60A MiniANL sikring

Mer info
Antall: 1 stk
Monteringsmateriell

Mer info
Antall: 1
Produksjon

Mer info
Antall: 1 stk
4CONNECT 10mm2 M8 ringterminal
10mm2 ringterminal M8
Mer info
Antall: 1 par