Match lydppgraderingspakke Skoda Enyaq

Plug&Play oppgraderingspakke

Varenr.
skodaenyaq
Enhet
Pakke
Lager
Midlertidig utsolgt
Pris
kr 9 900,00

Skoda Enyaq Plug&Play lydoppgraderingspakke


Bass Brothers egen oppgraderingspakke til Skoda Enyaq med standard stereo. En komplett lydoppgradering som ikke kan sammenlignes med oppgradert stereo fra fabrikk. 100% Plug & Play oppkobling av både forsterker og basskasse. Denne løsningen er designet, utviklet og produsert med stor nøyaktighet med Skoda Enyaq stående som testbil i vårt eget verksted. Resultatet forbløffer selv en dreven bilstereoentusiast og overgår lett enhver oppgradert stereopakke man kan få levert fra fabrikk i ny-biler. Alt dette til den nette sum av 9900kr inkludert gratis frakt!

En pakke som ikke direkte kan kalles en "HiFi korrekt" lydpakke, men usedvanlig morro. Lydsignaturen i denne pakken gjenspeiler Bass Brothers sin tanke om at lyd i bil skal være morro! Du vil få tydelig og åpne mellomtone og diskant, som ikke er pågående og "masete", pluss da et godt bassfundament som gir deg rykninger i dansefoten. Du vil få en fysisk følbar bass, og et stereo som spiller musikalsk og rytmisk.

Bilstereo skal være GØY, og det er denne pakken her med god margin.

Lagerstatus 0 ?
Frykt ikke!
Denne pakken inneholder produkt som produseres i våre egne lokaler, og i tider med begrenset produksjonskapasitet kan vi risikere å gå tom for den aktuelle produksjonsvaren slik at lagerstatus går i null. I slike tilfeller tar det likevel normalt bare 1-2 dager forlenget leveringstid fra vi har mottatt din bestilling.
Skulle beholdningen være i 0 ved bestilling, så kan du være trygg på at vi gjør vårt ytterste for å få levert pakken til deg så raskt som overhodet mulig.
Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.
 

Denne oppgraderingspakken er kompatibel med følgende biler:

  • Skoda Enyaq utstyrt med standard / minste stereopakke 

MATCH-oppgraderingspakke som inneholder: 

  • Forsterker - driver alle de originale høyttalerne i bilen + basskasse
  • Basskasse - custom bygd basskasse til oppbevaringsbrønn under bagasjerommet
  • Komplett bilspesifikt plug & play kabelsett både til forsterker og basskasse

Pakkens innhold

Match PP62DSP er en forsterker med innebygd DSP på hele 8 kanaler. 4 kanaler brukes for å drive høyttalerne i bilens 4 dører med en effekt på 4 x 35W RMS i 4 ohm. De resterende 4 kanalene slås sammen og brukes til å drive bassløsningen i bagasjerommet med en effekt på 200 W RMS.

Vesentlig mer forsterkerkrefter hjelper naturligvis på lydresultatet. Med langt bedre dempingsfaktor kontrolleres og temmes høyttalerne på en helt annen måte enn hva det originale stereosystemet er i stand til. Den store magien ligger likevel i mulighetene som en god DSP (digital signalprosessor) tilfører. Ved hjelp av PC oppkoblet til forsterker får man nemlig muligheten til å ta styringen over hver en minste detalj i lydbildet. Det lar seg være alt i fra meget presise og separate delefilter, både høypass-, lavpass- og båndpassfilter. Uavhengig tidskorrigering for hver enkelt kanal og 14+8 bands parametrisk equalizer er også verdt å nevne blant enda flere tilgjengelige funksjoner inne i DSP-oppsettet.

Alle Enyaq-oppgraderingspakkene kommer med ferdig justert DSP-oppsett i forsterker. Dette oppsettet er nøyaktig målt opp og justert av oss i forbindelse med produksjon og utforming av denne pakken. Vår lange erfaring med slik DSP-justering og utallige timer med PC på fanget bak rattet på Enyaq med all mulig type musikk, sikrer at du som kunde får et optimalt oppsett og dermed slipper unna alt som heter lydjustering. Lettvint, ikke sant?

For et enda bredere innblikk i produktene anbefales det å lese mer i linkene som du finner nederst på siden og ikke minst se på videoene vedlagt på denne siden.

Produksjon og leveringstid

Denne oppgraderingspakken sammenstilles kontinuerlig for å opprettholde konstant positiv lagerstatus så lenge vi har tilgang på alle produktene i pakken. Gjeldende lagerstatus finner du lenger opp på denne varen.

Omtale i Lyd & Bilde

Lyd & Bilde sin omtale om vår Skoda Enyaq pakke finne du her: 
https://www.lydogbilde.no/nyheter/biler/match-plug-play-skoda-enyaq-bass-brothers/


Hør Frode forklare mer om innholdet i denne pakken:

 

Monteringsvideo:

En liten gjennomgang på monteringen av vår Skoda Enyaq pakke.

Er du litt handy og vant med å skrue litt er dette fullt gjennomførbart. Føler du derimot at dette virker noe utenfor din komfortsone tar du kontakt med oss for info om nærmeste samarbeidspartner som monterer.

Denne pakken består av:

MATCH PP 62DSP
5/6 kanals Plug&Play forsterker, 8 kanals DSP
Mer info
Antall: 1 stk
MATCH PP72W-D
2 stk, PP-serie, 6.5`` subwoofer, 100W RMS, 2x2 Ohm. For bruk med Match PnP forsterkere
Mer info
Antall: 1 par
Match PP-AC92b
T-ISO kabelsett for VAG m/ny Quadlock + Scania NextGen
Mer info
Antall: 1 stk
Match PP-SC 48
Match Plug&Play subwooferkabel, 4.8m. Passer Match Plug&Play forsterkere
Mer info
Antall: 1 stk
BB BOX Skoda Enyaq basskasse
Biltilpasset basskasse
Mer info
Antall: 1 stk
Produksjon

Mer info
Antall: 1 stk
Vare
Informasjon
Pris
Antall
KLUCZ-65.223
kr 189,00
Antall valgte produkter:
Valgte produkter sum:
Valgte produkter før:
Valgte produkter rabatt:
Antall produkter:
Sum:
Før:
Rabatt: