Oppgraderingspakke Mercedes Vito

Basskasse til lasteluken i varerommet og Match Plug&Play forsterker

Varenr.
mercedesvito1
Enhet
Pakke
Lager
På lager
Pris
kr 11 990,00

Mercedes Vito Plug & Play - Varebilpakke

Bass Brothers' egen oppgraderingspakke til Mercedes Vito (2014-->). En komplett lydoppgradering med Match Plug & Play forsterker, vår egen biltilpasset basskasse med Match 10" bass og komplett kabelsett tilpasset biler utstyrt med original Mercedes spiller / radio. Originalstereo i nyere Vito låter for de aller fleste relativt slapt. Med en totaloppgradering som dette tilføres en god dose feit og fyldig bass. Match PP86DSP vekker liv i originale høyttalere på en måte som man på ingen måte skulle tro var mulig, gitt utgangspunktet med tynn og spinkelt lydbilde.

For deg med Vito og ettermarkedsradio (Pioneer, Kenwood, Alpine, Sony osv) finnes det tilsvarende pakke som ren bassoppgradering, kompatibel med din spiller. Du finner pakken i link her.

Denne oppgraderingspakken er kompatibel med følgende biler:

  • Mercedes-Benz Vito varebil (2015-->) med original spiller / radio

Ved bestilling ønsker vi informasjon om hvilken spiller du har i din Vito, eksempelvis Audio 30 eller Audio 40.

MATCH-oppgraderingspakke som inneholder:

  • Forsterker - driver alle de originale høyttalerne + basskassen
  • Basskasse - custom bygd basskasse for plassering i lasteluken i varerommet
  • Komplett bilspesifikt plug & play kabelsett + strømkabelsett

Pakkens innhold

Match PP86DSP er en forsterker med innebygd DSP. Denne innehar nok krefter til å dra både originale og ettermonterte høyttalere uten problemer. Den store magien foregår likevel i den integrerte DSP-en. Dette gir oss muligheten til å justere selv de aller minste detaljer i lydbildet og på den måten hente ut det virkelige potensialet i utstyret som er montert. Med langt bedre dempingsfaktor kontrolleres og temmes høyttalerne på en helt annen måte enn hva det originale stereosystemet er i stand til. Meget presise og separate delefilter, både høypass-, lavpass- og båndpassfilter, uavhengig tidskorrigering for hver enkelt kanal og 14+8 bands parametrisk equalizer er er det MYE å jobbe med inne i DSP-oppsettet. Men frykt ikke! Denne justeringen tar vi oss av. Dermed leveres en slik pakke med forsterker ferdig oppsatt med lydfil utviklet av oss i testbil med samme pakke. På den måten kan både du og vi være trygge på at best mulig resultat oppnås fra første sekund.

Basskassen som leveres i denne pakken er en løsning vi har benyttet oss av i mange år allerede men aldri levert som masseprodusert pakkeløsning. Det er langt i fra alle varebiler som får plass til en basskasse av denne dimensjonen og på den måten heller ikke får et like imponerende bassresultat. Her får du både den presise, lekne bassen i kombinasjon med feit, rund og fyldig bass. En løsning som passer de aller fleste musikk-smaker og virkelig bringer frem gliset når godlåten kommer på.

Komplett plug&play kabelsett medfølger med kontakt som passer mellom bilens originale spiller og kontakten som normalt går i spiller. Med andre ord settes det i mellom et T-stykke som forlenges til forsterker. Separate strømkabler til batteri sørger for nok strøm.

Produksjon og levering

Basskassen i denne pakken produseres i egne lokaler. Produksjonstid kan variere fra et par dager til ca en uke alt etter kapasitet.

Montering

Ved montering må man demontere sittebenk inne i kupeen for å fjerne et par "vegger" som står i veien for åpningen som basskassen skal plasseres i. Selve basskassen skyves inn fra varerommet.  Kabler har tilpasset lengde med tanke på å montere forsterker inn under original spiller i dashbordet. Den kan henges opp i strips inne i dashbordet under spiller.

Denne pakken består av:

MATCH PP86DSP
8x70W kanals Plug and Play forsterker m/DSP
Mer info
Antall: 1 stk
MATCH PP-AC94a
Mercedes Quadlock 40pin
Mer info
Antall: 1 stk
Ground Zero 10mm2 strømkabel - gul
Meterpris / CCA
Mer info
Antall: 2 m
Ground Zero 10mm2 strømkabel - sort
Meterpris / CCA
Mer info
Antall: 1 m
4CONNECT 10mm2 M8 ringterminal
10mm2 ringterminal M8
Mer info
Antall: 1 par
ACV MiniANL sikringsholder
20mm2 - MiniANL
Mer info
Antall: 1 stk
ACV 60A MiniANL sikring

Mer info
Antall: 1 stk
Match PP-SC 33
Subwoofer-kabel 1,1m for PP amp
Mer info
Antall: 1 stk
MDF 16mm

Mer info
Antall: 1,5 m²
Montering

Mer info
Antall: 1 stk
Filt / Teppe antrasittgrå
136 cm bredde METERVIS
Mer info
Antall: 1 meter
4connect spraylim (500ml)
For tepper og lignende
Mer info
Antall: 1 stk
Monteringsmatriell

Mer info
Antall: 1
MATCH PP 10W-Q
4 x 3 ohm subwoofer
Mer info
Antall: 1 stk