Toyota HiAce bass- og høyttalerpakke

Komplett bass- og høyttaleroppgradering til Toyota HiAce

Varenr.
Hipakk
Enhet
Pakke
Lager
På lager
Pris
kr 5 900,00

Komplett lydpakke til Toyota HiAce (1996-2012)

Livets bil Toyota Hiace, kanskje bedre kjent som blikkboksen. Kjært barn har mange navn. Felles for en hver utgave er at lyden på ingen måte harmonerer med den enorme gleden en slik bil ellers gir deg. Dagens priser på HiAce, ettertraktet som den er, gjør det heller ikke til en skam å koste på litt god lyd.

Denne pakken består av komplett basspakke, med et langt mer voksent lydresultat enn de aller fleste forventer av en 6,5" kasse, i tillegg til nytt og kraftig oppgradert høyttalersett. Forsterker, kabelsett og ekstra dempematte for å feste høyttaler i dashbord medfølger for å gjøre det hele komplett. Der basspakken tilfører all manglende tyngde, fylde og moro i lydbildet kompanserer Helix F42C frontsettet med å gi deg klar, tydelig og veloppløst lyd. Her får du med andre ord ALT man savner med den originale stereoen.

Denne pakken forutsetter at bilen allerede er utstyrt med en fornuftig ettermarkeds radio / spiller som har sub-utgang.

Montering

De originale høyttalerne i Hiace står såpass dårlig plassert i dashbordet at svært lite av lyden treffer deg slik den burde. Mellomtonene fra Helix F42C monteres i original posisjon i dashbord. Her passer noen av de originale skruhullene overens med ny høyttaler. For å sørge for at høyttalerene står montert helt perfekt, så kutter man opp litt av den medfølgende dempematten og limer rundt baksiden av skruinnfestingen på høyttaler. Diskantene monteres oppe på dashbord eller i A-stolpene. Dette gjør at man får mye tydeligere tale og vokal enn tidligere. Dermed er det slutt på tiden hvor du må på max-volum bare for å fange opp nyhetene på din lokale bygderadio. Separate delefilter til mellomtone og diskant gjør monteringen ekstra enkel.

Ground Zero 16SPL får akkurat plass under benken på de som har 3 seter med sittebenk på passasjersiden. Om man skrur ut boltene i front som holder benken, løfter denne 3 cm så får du kassen under. Legg sittebenken på plass igjen og skru på plass boltene. Vipps, så har du skjult bassløsning. Dette er en kasse som spiller langt tøffere enn sin egen størrelse. Ingen vil tro deg på at dette bassresultatet kommer fra en 6,5" kasse. Forsterkerens meget kompakte størrelse gjør den fordelaktig for å monteres skjult i nærheten av basskassen. Strømkabel strekkes til batteri. Jordingskabel kobles til nærmeste solide bolt til bilens chassis. Signalkabel og remote-kabel strekke opp og kobles til bilens radio / spiller.

  • Koblingsskjema vedlagt som dokument på denne siden
  • NB! Forsterker bør ikke monteres på basskassen p.g.a vibrasjoner
  • Ta kontakt med oss ved behov for monteringshjelp eller justeringsinstrukser

Se link til hvert enkelt produkt nederst på denne siden for mer informasjon om varene i denne pakken.

Denne pakken består av:

Ground Zero GZRB 16SPL
Radioactive SPL 6,5`` basskasse, 450W RMS
Mer info
Antall: 1 stk
Ground Zero GZHA MINI ONE
Hydrogen monoblokk 630 W RMS @ 1 ohm
Mer info
Antall: 1 stk
Ground Zero GZPK10 XLC-II
Kabelsett 10mm2
Mer info
Antall: 1 stk
HELIX F42C
100mm / 40w komponentsystem
Mer info
Antall: 1 par
Ground Zero GZDM 3750AB-SILVER 10PK
10 stk 1,7 matter på 75 x 50cm = 3.75m²
Mer info
Antall: 0,1 stk

Dokumenter