Oppgraderingspakke Mercedes Vito/Viano

W447 (2015->). For biler med original radio. Plug&Play kabelsett.

Varenr.
mercedesvito4
Enhet
Pakke
Lager
Midlertidig utsolgt
Pris
kr 9 490,00

Oppgraderingspakke for Mercedes Vito/Viano


- Inngangsbilletten til en helt ny verden av god lyd i Mercedes Vito eller Viano. 

Bass Brothers' egen oppgraderingspakke til Mercedes Vito/Viano (W447 2015 ->). En komplett lydoppgradering med Match Plug & Play forsterker, vår egen biltilpasset basskasse med Match 2x6,5" bass og komplett kabelsett tilpasset biler utstyrt med original Mercedes spiller / radio. Originalstereo i nyere Vito låter for de aller fleste relativt slapt. Med en totaloppgradering som dette tilføres en god dose feit og fyldig bass. Match PP62DSP vekker liv i originale høyttalere på en måte som man på ingen måte skulle tro var mulig, gitt utgangspunktet med tynn og spinkelt lydbilde.

PP62DSP henter all sin strøm fra bilens originale ledningsnett. Dermed er det ikke nødvendig å trekke opp strømkabler til bilens batteri. All kabeltrekk foregår dermed inne i bilens kupe.

Denne pakken kan også leveres med hakket kraftigere forsterker, PP86DSP, som du finner i linken her. 
 

         
 
 
 
På denne pakken gir Bass Brothers AS deg hele 45 dagers 100% Fornøydgaranti.        
Dette medfører at du kan koble til, teste ut, prøve, og - om du ikke er fornøyd - returnere til oss innen 45 dager - uten spørsmål, og pengene tilbake på kontoen. Ingen krav til bytte eller tilgodelapp, kun at du selv må dekke returfrakt.        
Vi refunderer altså hele kjøpesummen tilbake til deg dersom du ikke skulle bli fornøyd.        
Men - skulle du ikke være fornøyd kan det være greit å ta med seg dette før du sender pakken i retur;     
Match-forsterkeren med DSP kommer ferdig programmert med en lydfil fra oss. Dette innebærer en type lydoppsett som passer gjennomsnittet av våre kunder. Men lydsmak er individuelt, og kanskje liker ikke akkurat *du* dette oppsettet? Kanskje har du en annerledes lydsmak? Kanskje synes du vokalen blir for skarp, eller bassen for tung. Eller kanskje vil du ha mer fart i stortrommen?     
Vi kan hjelpe deg å komme i mål, og lage en ny lydfil til akkurat deg - slik at du får den typen lyd du ønsker deg i bilen din.     
Ta kontakt med oss Messenger, så hjelper vi deg gladelig med dette.      
 
 


Lagerstatus 0 ? Frykt ikke! 
Denne pakken inneholder produkt som produseres i våre egne lokaler, og i tider med begrenset produksjonskapasitet kan vi risikere å gå tom for den aktuelle produksjonsvaren slik at lagerstatus går i null. I slike tilfeller tar det likevel normalt bare 1-2 dager forlenget leveringstid fra vi har mottatt din bestilling. 
Skulle beholdningen være i 0 ved bestilling, så kan du være trygg på at vi gjør vårt ytterste for å få levert pakken til deg så raskt som overhodet mulig. 
Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. 
 

Denne oppgraderingspakken er kompatibel med følgende biler:

  • Mercedes-Benz Vito/Viano (2015-->) med original spiller / radio

MATCH-oppgraderingspakke som inneholder:

  • Forsterker - driver alle de originale høyttalerne + basskassen
  • Basskasse - custom bygd basskasse for plassering under førerstol (biler uten festebrakett for batteri / batteri under førerstol).
  • Komplett bilspesifikt plug & play kabelsett

Pakkens innhold

Match PP62DSP er en forsterker med innebygd DSP. Denne innehar nok krefter til å dra både originale og ettermonterte høyttalere uten problemer. Den store magien foregår likevel i den integrerte DSP-en. Dette gir oss muligheten til å justere selv de aller minste detaljer i lydbildet og på den måten hente ut det virkelige potensialet i utstyret som er montert. Med langt bedre dempingsfaktor kontrolleres og temmes høyttalerne på en helt annen måte enn hva det originale stereosystemet er i stand til. Meget presise og separate delefilter, både høypass-, lavpass- og båndpassfilter, uavhengig tidskorrigering for hver enkelt kanal og 14+8 bands parametrisk equalizer er er det MYE å jobbe med inne i DSP-oppsettet. Men frykt ikke! Denne justeringen tar vi oss av. Dermed leveres en slik pakke med forsterker ferdig oppsatt med lydfil utviklet av oss i testbil med samme pakke. På den måten kan både du og vi være trygge på at best mulig resultat oppnås fra første sekund.

Basskassen som leveres i denne pakken er langt i fra den største rent fysisk. Likevel er det en løsning som virkelig tilfører mye moro. Her får du både den presise, lekne bassen i kombinasjon med feit, rund og fyldig bass. En løsning som passer de aller fleste musikk-smaker og virkelig bringer frem gliset når godlåten kommer på. Som en bonus er basskassen utformet slik at den kan benyttes som et enkelt bord mellom de to stolene.

Komplett plug&play kabelsett medfølger med kontakt som passer mellom bilens originale spiller og kontakten som normalt går i spiller. Med andre ord settes det i mellom et T-stykke som forlenges til forsterker. I dette kabelsettet tilføres det også tilstrekkelig strøm for å drive PP62DSP forsterkeren.

Produksjon og levering

Basskassen i denne pakken produseres i egne lokaler. Produksjonstid kan variere fra et par dager til ca en uke alt etter kapasitet.

Montering

Selve basskassen skyves inn under førerstolen i fra åpningen som vender ut mot døren. Det er forutsatt at bilen ikke har originale festebraketter for batteri under førerstol for at denne basskassen skal få plass.  Kabler har tilpasset lengde med tanke på å montere forsterker inn under original spiller i dashbordet. Den kan henges opp i strips inne i dashbordet under spiller.

Denne pakken består av:

MATCH PP62DSP
5/6 kanals Plug&Play forsterker, 8 kanals DSP
Mer info
Antall: 1 stk
Match PP-AC88
T-ISO kabelsett for VW/BMW/Opel/Ford/Mercedes++
Mer info
Antall: 1 stk
Match PP-SC 33
Match Plug&Play subwooferkabel, 3.3m. Passer Match Plug&Play forsterkere
Mer info
Antall: 1 stk
MATCH PP72W-D
2 stk, PP-serie, 6.5`` subwoofer, 100W RMS, 2x2 Ohm. For bruk med Match PnP forsterkere
Mer info
Antall: 1 par
Mercedes Vito 2003 - > , 2 x 6,5``
Mercedes Vito/Viano 2015 --> (W447). Passer 2x 6,5``
Mer info
Antall: 1 stk
Vare
Informasjon
Pris
Antall
KLUCZ-65.223
kr 199,00
kr 199,00
kr 169,00
Antall valgte produkter:
Valgte produkter sum:
Valgte produkter før:
Valgte produkter rabatt:
Antall produkter:
Sum:
Før:
Rabatt: