Betingelser for kjøp

Betalingsinformasjon

Alle priser er oppgitt i NOK og er inklusiv MVA.

9cee5740d48f5c1f1004695e1b7a15f1.jpg

Bass Brothers AS tilbyr betaling med Klarna Checkout, VISA, Mastercard eller oppkrav. Ved oppkrav som betalingsalternativ, tillegges kunden et oppkravsgebyr på 95,- kroner som betales sammen med varens totalsum ved avhenting på postkontor eller Post i Butikk.

Vi tilbyr gratis frakt i hele Norge (gjelder fastlandet, ikke Svalbard)

Vi gjør oppmerksom på at alle uavhentede pakker og oppkravspakker etterfaktureres kunde for frakt begge veier.

Oppkravsgebyret frafaller dersom du gjennomfører handelen med forskuddsbetalinger som Visa, Mastercard eller Klarna Checkout. Disse gjennomføres i betalingstjenesten Klarna Checkout. Bass Brothers AS er ansvarlig for dine kort- og personopplysninger, og stiller garanti for at disse ikke gis videre til en eventuell tredjepart.

Du må være over 18 år for å handle i nettbutikken. Kunder under 18 år kan kun gjennomføre kjøp i samhold med sine foresatte og med deres samtykke.

Leveringsbetingelser

Alle registrerte ordrer skal normalt sendes fra oss innenfor et tidsrom på 24 timer. Dette med forbehold om at den faktiske varen finnes på vårt lager eller på fjernlager hos vår leverandør. Ved eventuelle forsinkelser utover dette, skal du informeres om endringen i en epost med ny leveringsinformasjon vedrørende din ordre.

Alle ordrer sendes primært med Posten Norge. Andre tilbydere som Bring eller Postnord Logistics velges etter bestemmelse på varens størrelse og vekt. Felles for alle forsendelsestyper er at du mottar e-post når forsendelsen er registert som utlevert fra vårt eller leverandørens lager, med tilhørende sporingsnummer/sporingslink. Hentemelding leveres til deg per SMS når denne er klar for utlevering ved ditt nærmeste postkontor/Post i Butikk eller Postnord MyPack utleveringssted.

Angrerett/Reklamasjon

Dersom du velger å ikke hente ut pakken fra ditt utleveringssted, er ikke kravene som stilles til deg jmf. med Angrerettsloven tilfredsstilt. Du vil i et slikt tilfelle belastes med våre kostnader knytt til pakking og sending, med minimum 350,- kroner. I henhold til Angrefristlovens paragraf §5, gis selger (Bass Brothers AS) rett til å få dekket porto og omkostninger dersom bestilte varer ikke blir avhentet.

Hvis du som kunde ikke er fornøyd, har du ubetinget angrerett innen 14 dager (ifølge kjøpsloven). Hvis du angrer kjøpet er det du som kunde som må betale for returfrakten. Du kan blant annet ikke sende varen i retur til oss som oppkrav. Last ned angrerettsskjemaet fra ordrebekreftelsen du mottok fra oss på e-post og fyll ut dette. Dette skal sendes ferdig utfylt sammen med varen du returnerer. 

Varen skal også returneres i samme stand og mengde som når du mottok denne og fortrinnsvis i original emballasje.    

Ved feilleveringer som t.d feil vare, feil på vare, du har fått varer du ikke har bestilt – erstatter vi returfrakten og sender deg en ny vare uten ekstra omkostninger.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, pris- og produktendringer.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×