Om oss

Butikken.jpg

Bass Brothers AS er en av Norges aller største leverandører på bilstereo til både privat- og bedriftsmarked. På vår adresse i Fosnavåg i Møre og Romsdal har vi kontor, verksted og lager – hvor vi administrerer, pakker og sender produkter til vår kundemasse landet over.


I løpet av våren 2023 samler vi hele driften i større og langt mer tilrettelagte lokaler. I forbindelse med ferdigstilling og flytting vil fysisk butikk i Kjøpmannsgata 7 Fosnavåg stenges permanent f.o.m januar 2023. Nettbutikken og øvrig drift vil gå som normalt under hele denne perioden.

Som eksklusiv importør og distributør på en rekke merker i Norge kan vi tilby et svært bredt utvalg av populære produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vårt fokus er utelukkende på bilstereo, noe som lar oss bygge en helt unik spesialkompetanse på området. Denne kompetansen kommer deg som kunde til gode både i form av helt enestående bilstereo-løsninger og overlegen kundesupport.

Bass Brothers AS er norsk importør og distributør av merkene Match, Helix, Brax, GAS, Bass Habit, DLS, Hammer Tech, Auto-Connect, Option og ACV.

Vi legger vår stolthet i å opprettholde raskest mulig levering og er derfor avhengig av umiddelbar tilgang på hele vårt sortiment. Ved våre lokaler i Fosnavåg finner du derfor et av Norges aller største bilstereolager, både i form av utvalg og fysisk størrelse. Vi pakker og sender nettordrer 5 dager i uken og tilbyr alltid GRATIS FRAKT.

Bass Brothers AS er eid av Frode Sævik som har mangeårig fartstid innen bilstereobransjen. Helt siden 1994 har han jobbet aktivt med produktsammensetninger, oppbygging av stereoanlegg, montering av stereoprodukter og salg. Videre har Sævik gode relasjoner til produsentene ute i verdensmarkedet og deltar aktivt på messer og samlinger hvor bilstereoleverandører og produsenter samles.

Erfarne ansatte med spesialkompetanse på bilstereo i kombinasjon med produkter i særklasse, har gjort at Bass Brothers også skiller seg ut som utvikler og produsent av helt unike bilstereoløsninger. Løsninger som vekker oppmerksomhet og etterspørsel både nasjonalt og internasjonalt. Dette la seg være bilmerketilpasset lydoppgradering, plug&play-kabelsett eller produktsammensetninger som markedet ellers ikke kan tilby.

Vi er i dag 9 ansatte fordelt på salg, kundeservice, montering, produksjon og ordrebehandling.

FRODE.jpg

Frode Sævik

Eier / Daglig leder / Selger / Montør

Frode er grunnlegger og eier av Bass Brothers AS, har svært bred kompetanse lidenskapelig interesse for bilstereo. Frode er svært bevisst på kvalitet - og tar dette med seg i rådgivning, salg, montering og drift. 

STIAN.jpg

Stian Bendal

Digital utvikler / Selger / Montør

Stian står bak den digitale utviklingen av nettbutikken til Bass Brothers. Videre har han svært god kompetanse på løsninger for bilstereo. Stian er i tillegg selger og montør ved Bass Brothers.

JOAR2.jpg

Joar Ødegård

Markedsføringsansvarlig / Grafisk utvikler 

Joar har bakgrunn fra foto- og mediabransjen, og jobber med å profilere Bass Brothers gjennom ulike kanaler med visuell kommunikasjon. Joar står bak de fleste grafiske annonser, bilder, videoer m.m.

ansatt.jpg

Jonathan Sævik

Logistikkansvarlig / Selger

Jonathan har sine hovedoppgaver knyttet til den daglige logistikken av vare- og informasjonsflyt i bedriften. Han er også aktivt deltagende i både salg og montering.

Christian.jpg

Christian Langberg

Nettsideansvarlig / Selger

Christian har sine daglige arbeidsoppgaver knyttet til utvikling av innhold på nettsiden vår. Samtidig tilfører han bedriften mye kompetanse og lang erfaring fra bilstereofaget og er aktivt deltagende i både salg og kundesupport.

Tobias.jpg

Tobias Kopperstad Yndestad

Montør / Produksjon

Tobias er lidenskapelig opptatt av bilstereo og står bak produksjon av et stort antall av våre egenproduserte løsninger. En ekte magiker på trekking av basskasser.

Sindre.jpg

Sindre Arnesen

Montør / Produksjon / Lager

Sindre er en våre mest allsidige ansatte med arbeidsoppgaver knyttet til både produksjon og lagerarbeid. En multikunstner og praktiker med innsikt i alle våre daglige gjøremål.

Lill Signe Sørheller Sævik

Ordresammenstilling

Lill Signe har sine arbeidsoppgaver knyttet til ordresammenstilling og pakking av varer. Med øye for detaljer holder hun kontroll over varemottaket vårt selv i de mest hektiske øyeblikk.

 

Eivind Lied Knutsen

Kundesupport / Selger / Teknisk tegning

Eivind utgjør en stor ressurs på vår kundesupport. Med dyptgående interesse for både bil og bilstereo i tillegg til teknisk tegning er du alltid i trygge hender.