Om oss

Bass Brothers AS er en leverandør av bilstereoprodukter til privat- og bedriftsmarkedet. På vår adresse i Fosnavåg i Møre og Romsdal har vi fysisk butikk, kontor, verksted og lager – hvor vi administrerer, pakker og sender produkter til vår kundemassen landet over.

I butikken får du kjøpt store deler av sortimentet vår rett fra lagerhylla i tillegg til profesjonell montering av dine nye bilstereoprodukter i verkstedet vårt.

Av bilstereoprodukter frister vi med kjente merkevarenavn innen god kvalitet og tålighet. Vi bruker mye tid og ressurser på å sikre oss gode vilkår hos de beste produsentene, slik at våre kunder sitter igjen med det beste sluttproduktet og den beste løsningen.

Hos oss får du gode råd og instruksjoner om ditt neste stereooppsett. Om du trenger vår veiledning, hjelper vi deg gjerne på vei.

Historie

Bass Brothers AS er eid av Frode Sævik som har mangeårig fartstid innen bilstereobransjen. Helt siden 1994 har han jobbet aktiv med produktsammensetninger, oppbygging av stereoanlegg, montering av stereoprodukter og salg. Videre har Sævik gode relasjoner til produsentene ute i verdensmarkedet, og deltar aktivt på messer og samlinger hvor bilstereoleverandører og produsenter samles.

Vi er i dag fire ansatte som jobber med salg, kundeservice, montering og forsendelser.

Butikk 2.jpg Butikk 1.jpg Butikk 3.jpg

 

Ansatte

FRODE.jpg

Frode Sævik

Eier / daglig leder / selger / montør

Frode er grunnlegger og eier av Bass Brothers AS. Frode har siden oppstarten utviklet en bred kompetanse innen bilstereo, bygd opp på en lidenskapelig interesse for bransjen. Frode er svært bevisst på kvalitet - og tar dette med seg i rådgivning, salg, montering og drift av Bass Brothers AS. 

STIAN.jpg

Stian Bendal

Digital utvikler / selger / montør

Stian står bak den digitale utviklingen av nettbutikken til Bass Brothers. Videre har han svært god kompetanse på løsninger for bilstereo. Stian er i tillegg selger og montør ved Bass Brothers.

JOAR2.jpg

Joar Ødegård

Markedsføringsansv. / Grafisk utvikler 

Joar har bakgrunn fra foto- og mediabransjen, og jobber med å profilere Bass Brothers gjennom ulike kanaler med visuell kommunikasjon. Joar står bak de fleste grafiske annonser, bilder, videoer m.m.

ansatt.jpg

Jonathan Sævik

Logisitkk- og lageransvarlig / montør / selger

Jonathan er ansatt som logistikk- og lageransvarlig. Han er også aktivt deltagende i salg og montering. Du kan treffe han på telefon, epost eller Facebook Messenger. 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×