Om oss

BB_Bygg_1.jpg

Bass Brothers AS er en av Norges aller største leverandører på bilstereo til både privat- og bedriftsmarked. På vår adresse i Fosnavåg i Møre og Romsdal har vi kontor, verksted og lager – hvor vi administrerer, pakker og sender produkter til vår kundemasse landet over.

Sommeren 2023 samlet vi hele driften i større og langt mer tilrettelagte lokaler hvor vi for fremtiden satser fullt og helt som nettbutikk, importør, leverandør og utvikler av bilstereoløsninger.

Som eksklusiv importør og distributør på en rekke merker i Norge kan vi tilby et svært bredt utvalg av populære produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vårt fokus er utelukkende på bilstereo, noe som lar oss bygge en helt unik spesialkompetanse på området. Denne kompetansen kommer deg som kunde til gode både i form av helt enestående bilstereo-løsninger og overlegen kundesupport.

Bass Brothers AS er norsk importør og distributør av merkene Match, Helix, Brax, Vibe, GAS, Bass Habit, DLS, Hammer Tech, Auto-Connect, Blam, Option og ACV.

Vi legger vår stolthet i å opprettholde raskest mulig levering og er derfor avhengig av umiddelbar tilgang på hele vårt sortiment. Ved våre lokaler i Fosnavåg finner du derfor et av Norges aller største bilstereolager, både i form av utvalg og fysisk størrelse. Vi pakker og sender nettordrer 5 dager i uken og tilbyr alltid GRATIS FRAKT.

Bass Brothers AS er eid av Frode Sævik som har mangeårig fartstid innen bilstereobransjen. Helt siden 1994 har han jobbet aktivt med produktsammensetninger, oppbygging av stereoanlegg, montering av stereoprodukter og salg. Videre har Sævik gode relasjoner til produsentene ute i verdensmarkedet og deltar aktivt på messer og samlinger hvor bilstereoleverandører og produsenter samles.

Erfarne ansatte med spesialkompetanse på bilstereo i kombinasjon med produkter i særklasse, har gjort at Bass Brothers også skiller seg ut som utvikler og produsent av helt unike bilstereoløsninger. Løsninger som vekker oppmerksomhet og etterspørsel både nasjonalt og internasjonalt. Dette la seg være bilmerketilpasset lydoppgradering, plug&play-kabelsett eller produktsammensetninger som markedet ellers ikke kan tilby.

Vi er i dag 8 ansatte fordelt på salg, kundeservice, montering, produksjon og ordrebehandling.

FRODE.jpg

Frode Sævik

Eier / Daglig leder

Frode er grunnlegger og eier av Bass Brothers AS, har svært bred kompetanse lidenskapelig interesse for bilstereo. Frode er svært bevisst på kvalitet - og tar dette med seg i rådgivning, salg, montering og drift. 

STIAN.jpg

Stian Bendal

Teknisk utvikler / IT / Økonomi

Stian står bak den digitale utviklingen av nettbutikken til Bass Brothers. Videre har han svært god kompetanse på løsninger for bilstereo, med utvikling av kabelsett som spesialfelt.

JOAR2.jpg

Joar Ødegård

Grafisk utvikler

Joar har bakgrunn fra foto- og mediabransjen, og jobber med å profilere Bass Brothers gjennom ulike kanaler med visuell kommunikasjon. Joar står bak de fleste grafiske annonser, bilder, videoer m.m.

ansatt.jpg

Jonathan Sævik

Assisterende daglig leder / Logstikkansvarlig

Jonathan er bokstavelig talt oppvokst i Bass Brothers og har sine hovedoppgaver knyttet til daglig drift, logistikk, vare- og informasjonsflyt i bedriften. Han er også aktivt deltagende i både salg og kundesupport.

Christian.jpg

Christian Langberg

Nettsideansvarlig

Christian har sine daglige arbeidsoppgaver knyttet til utvikling av innhold på nettsiden vår. Samtidig tilfører han bedriften mye kompetanse og lang erfaring fra bilstereofaget og er aktivt deltagende i både salg og kundesupport.

Sindre.jpg

Sindre Arnesen

Produksjon

Sindre er en våre mest allsidige ansatte med arbeidsoppgaver knyttet til både produksjon. En multikunstner og praktiker med innsikt i alle våre daglige gjøremål..

 

Lukas Djupvik Moltu

 Lager

Lukas er vår pakkehelt med arbeidsoppgaver knyttet til lager og varemottak. Han sørger for en effektiv vareflyt både inn og ut av lageret vårt.

Fred-Michael Furesund Knotten

Kundemottak

Fred-Michael er en habil musiker med lang erfaring fra både salg og support. Med stødig hånd holder han oversikt over alle som tar kontakt, både på e-post, telefon og Facebook Messenger.