Om oss

Butikken.jpg

Bass Brothers AS er en leverandør av bilstereoprodukter til privat- og bedriftsmarkedet. På vår adresse i Fosnavåg i Møre og Romsdal har vi fysisk butikk, kontor, verksted og lager – hvor vi administrerer, pakker og sender produkter til vår kundemasse landet over.

I butikken får du kjøpt store deler av sortimentet vår rett fra lagerhylla i tillegg til profesjonell montering av dine nye bilstereoprodukter i verkstedet vårt.

Av bilstereoprodukter frister vi med kjente merkevarenavn innen god kvalitet og tålighet. Vi bruker mye tid og ressurser på å sikre oss gode vilkår hos de beste produsentene, slik at våre kunder sitter igjen med det beste sluttproduktet og den beste løsningen.

Hos oss får du gode råd og instruksjoner om ditt neste stereooppsett. Om du trenger vår veiledning, hjelper vi deg gjerne på vei.

Nettbutikk

Nettbutikken er en svært viktig del av vår daglige drift. Størstedelen av alle våre nettordrer sammenstilles, pakkes og sendes fra vår butikk- og lagerlokasjon i Fosnavåg 5 dager i uken. I noen tilfeller sendes ordrer direkte fra en av våre leverandører for raskes mulig levering til deg som kunde. Lagerstatus på hver enkelt vare indikerer om varen befinner seg på vårt hovedlager eller på eksternt lager hos leverandør. Varer som befinner seg på eksternt lager er normalt sett kun 1 virkedag unna vårt hovedlager.

Vi benytter oss av både pakke til hentested og pakke til postkasse med sporing som leveringstilbud. Ordrens fysiske dimensjoner avgjør om pakken sendes til hentested eller i postkasse. Leveringstiden vil dermed kunne variere fra ca 1-5 virkedager alt ettersom postutkjøring på stedet du bor. Vi gjør vårt ytterste for at din nettordre er på vei ut døren på første mulige postbil.

Historie

Bass Brothers AS er eid av Frode Sævik som har mangeårig fartstid innen bilstereobransjen. Helt siden 1994 har han jobbet aktiv med produktsammensetninger, oppbygging av stereoanlegg, montering av stereoprodukter og salg. Videre har Sævik gode relasjoner til produsentene ute i verdensmarkedet, og deltar aktivt på messer og samlinger hvor bilstereoleverandører og produsenter samles.

Vi er i dag fem ansatte som jobber med salg, kundeservice, montering og forsendelser.

Butikk 2.jpg Butikk 1.jpg Butikk 3.jpg

 

Ansatte

FRODE.jpg

Frode Sævik

Eier / daglig leder / selger / montør

Frode er grunnlegger og eier av Bass Brothers AS. Frode har siden oppstarten utviklet en bred kompetanse innen bilstereo, bygd opp på en lidenskapelig interesse for bransjen. Frode er svært bevisst på kvalitet - og tar dette med seg i rådgivning, salg, montering og drift av Bass Brothers AS. 

STIAN.jpg

Stian Bendal

Digital utvikler / selger / montør

Stian står bak den digitale utviklingen av nettbutikken til Bass Brothers. Videre har han svært god kompetanse på løsninger for bilstereo. Stian er i tillegg selger og montør ved Bass Brothers.

JOAR2.jpg

Joar Ødegård

Markedsføringsansv. / Grafisk utvikler 

Joar har bakgrunn fra foto- og mediabransjen, og jobber med å profilere Bass Brothers gjennom ulike kanaler med visuell kommunikasjon. Joar står bak de fleste grafiske annonser, bilder, videoer m.m.

ansatt.jpg

Jonathan Sævik

Logisitkk / selger / montør

Jonathan har sine hovedoppgaver knyttet til den daglige logistikken av vare- og informasjonsflyt i bedriften. Han er også aktivt deltagende i både salg og montering. Du kan treffe han på telefon, epost eller Facebook Messenger. 

Digre.jpg

Per Olav Digre

Teknisk / Produksjon / Service

Per Olav er vår altmuligmann med god innsikt i tekniske ting, også inkludert bilstereo og montering. Han styrer alt av 3D-print, fresing og teknisk tegning av elementer. Per Olav sitt blide ansikt møter du også i butikken.