Helix AAC.3 høynivåadapter

2-kanals høynivåadapter, Auto on/off, remote utgang

Varenr.
H014603
Enhet
Stk
Lager
På lager
Pris
kr 990,00

2-kanals høynivåadapter


Nyere biler har ofte diagnose som overvåker de originale høyttalerne og kutter signalet eller gir feilmeldinger om forsterkeren i original radio føler at noe er galt med motstand eller signalbehandling ifra høyttalerens side. 
Du vil da ofte ha problem med å bruke høynivåadapter for å tappe signal til subben din fordi bilens diagnose-system merker at det er koblet inn en komponent som ikke skal være der. 
AAC.3 har impedansekorreksjon og avansert tilpasning som sørger for at bilens diagnose ikke plukker opp at den er der. 
Den har også optimalisert forforsterker del i seg som sørger optimalt signal med minst mulig forvrengning.

 • Adapter for tilkobling av forsterker til en Radio/CD uten linjeutganger
 • Remote utgang (gir et remote signal som trengs for å slå på en forsterker)
 • Slår seg automatisk på og av via høyttalersignal
 • Forgylte tilkoblinger
 • Meget høy kvalitet
 • Utviklet og produsert i Tyskland 
   

NB! Om det skal hentes signal fra original-forsterker i BMW med Harman/Kardon, og Audi med B&O eller enkelte større BOSE-systemer, må man i stedet bruke Helix AAC.3 HighPower.
 

   
 
 
 
På dette produktet gir Bass Brothers AS deg hele 45 dagers 100% Fornøydgaranti.  
Dette medfører at produktet kan returneres til oss innen 45 dager - uten spørsmål, og pengene tilbake på kontoen. Ingen krav til bytte eller tilgodelapp, kun at du selv må dekke returfrakt.  
Vi refunderer altså hele kjøpesummen tilbake til deg dersom du ikke skulle bli fornøyd.  
Helix AAC.3 høynivåadapter er et produkt vi har plukket ut spesielt pga den høye kvaliteten og de enestående funksjonene. 
Vi bruker denne i nærmest alle monteringer som krever eksternt høynivåadapter, og vi føler oss helt trygg på at du som kunde vil bli fornøyd med dette valget.  
 
 


Fullspekket av viktige funksjon

Integrasjonen av bilhifi-komponenter i eksisterende OEM-lydsystemer blir stadig mer utfordrende, da dagens fabrikk radioer enten mangler linjeutganger eller har intelligente høyttalerdiagnostiseringsfunksjoner. Det er her den nye Helix AAC.3 kommer inn i spill.

Den smarteste high-low-omformeren i sin klasse 
Glem feilmeldinger eller tap av funksjoner (f.eks. faderen) - den integrerte ADEP.3-kretsen forbigår høyttalerdiagnosen i fabrikkbilradioer. Forvrengte lyder og økt THD som kan oppstå med konvensjonelle høyt lave omformere, blir også forhindret. Det gode er at ADEP.3 ikke laster bilradioens forsterker unødvendig og reduserer nå dagens trekk med opptil 70%.

Smart signal deteksjon 
Dens "Dobbelaktiveringskrets" genererer et +12 V eksternt signal for å slå på tilkoblede effektforsterkere på to forskjellige måter. Enten oppdager den DC-kompensasjonen på høyttalerutgangene på OE-bilradioen, eller den bruker en integrert, svitsjbar signaldeteksjon med variabel følsomhet. Videre inneholder AAC.3 Audiotec Fischers proprietære "Strømsparingsmodus", som slår av fjernkontrollen hvis ingen musikksignal er tilstede i mer enn 2 minutter. Det er virkelig en stor fordel, så mange biler med "CAN" eller lignende bussarkitekturer holder radioen usynlig "levende" i opptil 45 minutter. selv om du allerede har forlatt bilen i mellomtiden.

Høy oppløsning 
AAC.3 genererer et pre-forsterkersignal av høy kvalitet ut av høyttalerutgangssignalet fra en fabrikkradio eller forsterker og muliggjør dermed enkel tilkobling av ekstra effektforsterkere. Den brede frekvensresponsen på 18 Hz til 80 000 Hz garanterer utmerket lydkvalitet og gjør denne høy-lavkonverteren klar for High-Res lydgjengivelse.

 • Max. speaker input level 16 Volts (= 65 Watts / 4 Ohms)
 • Input impedance 13 Ohms
 • Max. output level 4.0 Volts
 • Frequency response 18 Hz - 80,000 Hz
 • Max. current for remote output 200 mA
 • Operating voltage 7 - 18 Volts
 • Dimensions (H x W x D) 77 x 37 x 20 mm