Basspakker

Om du enten vil tilføre bass slik at du fortsatt har den runde gode lyden selv på lavt volum, eller du er ute etter den voldsomme bassen som du virkelig kjenner på kroppen så har vi har løsningen. Kontakt oss for å få råd om den perfekte basspakken for deg og din bil.

Vi har med god margin Norges største utvalg av basspakker. Du kan bare bestemme deg for et budsjett og hvor stor pakke du ønsker å kjøpe, så får du det tilsendt fraktfritt fra oss.

Våre komplette basspakker inneholder det du trenger for å komme i mål med ditt prosjekt. Basselement, basskasse, forsterker og kabelsett er på plass. Vi kan skreddersy din løsning alt etter ditt behov og ønske. 

Hvorfor velge basspakke til din bil

  • Den raskeste og enkleste måten å oppgradere lydsystemet på. Komplette pakker som er satt sammen av oss, der vi har brukt vår kompetanse for å sette sammen de produktene vi vet av erfaring fungerer best sammen. Alle kabler og koblinger medfølger, så du slipper unna jobben med å finne forskjellige deler og komponenter selv.
  • Skreddersydd.
    Vi har brukt våre mangeårige erfaringer og kjennskap til produktene, samt vår kjennskap til produsentene våres til å sette sammen komponenter som passer sammen. Vi kjenner produsentene våres godt og har innsyn i deres tankegang rundt hvert produkt. Vi har også vært med på å utvikle flere produkter som i dag selges i vår butikk under kjente merkenavn. Med den kompetansen vi har bygd opp siden starten i 1994 har vi et sjeldent godt grunnlag for å lage basspakker som er gir deg ekstremt bra bassfundament i din bil.
  • Ingen tekniske fallgruver. Gi dybde i kjøretøyet ditt uten å bekymre deg for impedans, effektvurdering eller kabinettstørrelse. Dersom du leter etter et komplett bassystem kan du velge en av de beste basspakkene som tilbys i våre nettbutikkhyller, da med en forsterker som er tilpasset en basskasse og ledninger som er klare til å installeres. Du kan også få en perfekt kombinasjon av en sub, forsterker og ledninger eller en dobbel subwoofer og bassforsterkerpakke som oppfyller alle dine behov.'1

Alle basspakker hos oss er designet for å gi deg best mulige lydkvalitet til musikken din og hardtslående bass, samt en garanti som tilsvarer kvaliteten, slik at du kan nyte en uovertruffen lydopplevelse i mange år fremover. Bestill det som passer best for ditt behov, eller ta kontakt så hjelper vi deg!

Filter

Nullstill