MATCH PP 62DSP

5/6 kanals Plug&Play forsterker, 8 kanals DSP

Varenr.
M116001
Enhet
Stk
Lager
På lager
Pris
kr 5 990,00

Match Plug and Play forsterker med DSP


PP62DSP er en 8 kanals forsterker, med 5/6 kanals DSP. Oppbygget med tanke på å bruke 4 kanaler til høyttalere, og de resterende 4 kanalene til å drive en av Match sine multispole element/basser. Den blir listet som en 5/6kanals forsterker fra produsent grunnet at det er DSP oppsettet som er satt opp som at du skal bruke den som drift at 4 høyttalere + sub. Altså 5 kanaler. Grunnet oppbygning i Match verden er det likevel 4 forsterker kanaler til bassen, derav en 8 kanals forsterker.
Det går en multikanals høyttalerkabel til bassen, med 4 kanaler og 8 ledere.

Leveres ferdig konfigurert med lyd-oppsett tilpasset din bil!
Som en av få i Norge leverer vi Plug & Play forsterkerne fra Match ferdig konfigurert med lydoppsett tilpasset din bil. På den måten sparer du som kunde både tid og energi på å finne, laste ned og legge inn det du selv tror er riktig lydoppsett på din forsterker. I tillegg til alle oppsettene tilgjengelig gjennom Audiotec Fischer sine nettsider har vi videreutviklet, forbedret og i noen tilfeller også laget helt nye oppsett tilpasset eksempelvis ekstern basskasse som supplement til ditt Match-oppsett. Denne ekstra servicen vi har valgt å yte er helt kostnadsfri for deg som kunde, bare for å gjøre din montering enklere og sluttresultatet bedre.

Legg gjerne ved følgende informasjon i kommentarfeltet når du bestiller hos oss:

 • Registreringsnummer på bil
 • Eventuell annen informasjon om produkter du skal benytte Match-forsterkeren sammen med.

Enkel installasjon og maksimal fleksibilitet gjør PP 62DSP til den topp moderne Plug & Play-forsterkeren den er ment å være.

Forsterkeren installeres helt enkelt ved hjelp av Plug & Play kabelen som følger med. Ingen behov for verken klipping eller annen modifisering. På audiotec-fischer.com har du tilgang til en enorm database med lydoppsett som passer nettopp din bil. Slik er du garantert å kunne utnytte det maksimale potensialet til PP 62DSP i hvilken som helst bil. 

MATCH Extension Card (MEC) tilkoblingen gjør det mulig å utvide PP 62DSP sine funksjoner ved å koble til valgfri MEC-modul, som for eksempel Bluetooth Audio Streaming-modul, en optisk digital inngang eller et høyoppløselig USB lydkort. Ikke minst tilbyr PP 62DSP deg muligheten til å koble til en ekstra forsterker ved bruk av to-kanals pre-amp-utgangen.

De virkelige lydentusiastene får igjen for pengene de også, takket være det meget profesjonelle og brukervennlige DSP-programmeringsverktøyet til Audiotech Fischer. Dette programmet er tilgjengelig for nedlasting for alle og en hver, noe som gjør det svært enkelt å programmere egne lydoppsett om ønskelig. 

Hør Frode fortelle om våre erfaringer med Match Plug&Play forsterkere i videoen lenger ned på siden.

MATCH Extension Card
Gir deg muligheten til å utvide PP 62DSP's funksjoner ved å koble til valgfri MATCH Extension Card (MEC), som for eksempel Bluetooth Audio Streaming-modul, optisk digital input eller AUX-input.

Høynivå-input ADEP.2
Moderne radioer i de siste bilgenerasjonene innhar som regel muligheter og funksjoner som lar deg foreta ulike lydjusteringer som fader og balanse. Kobler man opp en vanlig forsterker i en slik bil vil man ofte oppleve å misste disse funksjonene, og i noen tilfelle også få feilmeldinger i bilens menysystem. I tillegg kan man også risikere at strømkrevende komponenter som forsterkere ofte er, forårsaker asymmetriske utgangssignaler når de kobles til det orginale lydsystemet. Disse signalene fører igjen til forvrengninger i AD-konverterene. Den nye ADEP.2 kretsen unngår alle disse problemene ved å ikke belaste den orginale bilradioens høyttalerutganger unødig ved høyt volum.

Strømsparingsmodus
Alle bilspesifikke lydoppsett og den grunnleggende DSP PC-verktøy-programvaren innehar strømsparingsmodus som standard. Dette gjør det mulig å redusere strømforbruket til PP 62DSP (og evt. ekstra tilkoblede forsterkere) når inngangssignalet har vært fraværende i mer enn 60 sekunder. Vær oppmerksom på at i mange moderne biler med "CAN" eller andre interne bus-strukturere kan bilens radio (og dermed også PP 62DSP forbli "usynlig" påslått i opptil 45 minutter etter man har forlatt bilen. Så fort strømsparingsmoduset er aktivert vil alle utgangene til PP 62DSP inkludert dens interne utganger slås av, og redusere strømtrekket til til mindre enn 250 mA. Forsterkeren går tilbake i full drift innen 2 sekunder så fort den registrerer musikk-signal. Det er mulig å endre strømsparingstidspunktet på 60 sekunder, alternativt deaktivere funksjonen helt ved hjelp av DSP PC-verktøyet om ønskelig.

Micro SD
Micro SD-kortleseren gjør at du enkelt kan konfigurere DSP-en uten å måtte koble en datamaskin direkte til forsterkeren. Et stort antall bilspesifikke oppsett er tilgjengelig gratis på audiotech-fischer.com. Bare last ned ønsket oppsett og kopier det til hvilket som helst Micro SD-kort. Sett SD-kortet i PP 62DSP og kopieringsprosessen startet automatisk. Etter dette er gjort er forsterkeren perfekt programmert til for en alvorlig oppgradering av lydkvaliteten på bilens orginale lydsystem. 
  

 • Eisa Awards: Beste Integrasjon Bil 2011-2012
 • Utviklet og produsert i Tyskland
 • 8 kanals effektforsterker med kraftig DSP (56bit)
 • Kobles til via bilens orginale ledningsnett, ingen klipping av kabler
 • Oppsett til ulike biler kan lastes ned og oppdateres via SD kort
 • Mulighet for å koble til en passiv basshøyttaler
 • Aux inngang for feks MP3 spiller, Navi enhet, iPod
 • 5V mini USB utgang lading
 • RMS/MAX Effekt 4 Ohm: 8 x 35W/70W 
 • RMS/MAX Effekt 2 Ohm: 8 x 50W/75W 
 • Stabil 2 Ohm stereo
 • Fritt konfigurerbar DSP via USB
 • 14 + 8 bands parametrisk Equalizer for front og bak kanaler
 • Valgbare senter frekvenser
 • Valgbar Q faktor fra 0,1 - 15
 • Tidskorrigering uavhengig for alle kanaler med 0,02msec (=0,7cm) step
 • Høy / lav og bandpass filter for hver kanal opptil 24dB/oktav
 • Dynamisk begrenser for hver kanal for maksimal høyttalerbeskyttelse
 • Frekvensrespons 10 Hz - 40 kHz
 • Signal/støy forhold > 103 dB
 • Total harmonisk forvrenging THD < />
 • Dempingsfaktor > 100
 • Powertilkoblinger: iso
 • Høyttalertilkoblinger: iso
 • Spiller selv om spenningen synker helt til 6V (feks ved start av motor)
 • Sikring 1 x 20A
 • Mål (H x B x L): 42mm x 176mm x 120mm
 • Eisa Award video
 • Youtube presentasjon
 • Finn din bil / adapterliste
   




 


Audiotec Fischer - Innovative Car Audio

Siden oppstarten i 1990 har tyske Audiotec Fischer utviklet seg fra en nisje-leverandør til en verdensledende aktør innen innovative lydprodukter, og har en høy anerkjennelse i hele bransjen.
Audiotec Fischer leverer i dag MATCH, HELIX og BRAX til mer enn 50 land, og er også svært viktig for oss hos Bass Brothers. Både MATCH, HELIX og BRAX er synonymt med kvalitet, og produktene benyttes i en stor mengde av våre pakke- og Plug&Play-løsninger.

For Audiotec Fischer er "Made in Germany" mer enn bare en merking på opprinnelse. Det er en løfte om kvalitet som alle i lokalene i Schmallenberg føler seg forpliktet til, og det strekker seg langt utover selskapets interne avdelinger. Her fortrekkes samarbeid med regionale leverandører for å gjenspeile "Made in Germany", og komponenter av høyeste kvalitet er et lysende eksempel på de høye standardene Audiotec Fischer setter på produktutviklingen.


Spesifikasjoner
Spesifikasjoner
Kanaler 6 kanals forsterkning / 8 kanaler DSP
Highpass filter Justerbart
Lowpass filter Justerbart
Effekt RMS - 2ohm 4 x 50W (til høyttalere) + 4 x 40W (til subwoofer)
Effekt RMS - 4ohm 4 x 35W (til høyttalere)
RCA output
Klasse Klasse AB
Høynivåinngang
Dempingsfaktor >100
Bassremote Tilleggsutstyr
Fysiske mål 185 x 139 x 44 mm
Vare
Informasjon
Pris
Antall
kr 1 490,00
kr 1 490,00
H424483
kr 390,00
kr 1 190,00
Antall valgte produkter:
Valgte produkter sum:
Valgte produkter før:
Valgte produkter rabatt:
Antall produkter:
Sum:
Før:
Rabatt: