Match Lydoppgraderingspakke Volkswagen ID.4 / ID.5

Plug&Play oppgraderingspakke

Varenr.
vwid4
Enhet
Pakke
Lager
Midlertidig utsolgt
Pris
kr 9 900,00

Volkswagen ID.4 / ID.5 Plug&Play lydoppgraderingspakke

 

Den originale oppgraderingsløsningen fra Bass Brothers.

Bass Brothers egen oppgraderingspakke til Volkswagen ID.4 / ID.5 med standard stereo. En komplett lydoppgradering som ikke kan sammenlignes med oppgradert stereo fra fabrikk. 100% Plug & Play oppkobling av både forsterker og basskasse. Denne løsningen er designet, utviklet og produsert med stor nøyaktighet med Volkswagen ID.4 stående som testbil i vårt eget verksted. Resultatet forbløffer selv en dreven bilstereoentusiast og overgår lett enhver oppgradert stereopakke man kan få levert fra fabrikk i ny-biler. Alt dette til den nette sum av 9900kr inkludert gratis frakt!

En pakke som ikke direkte kan kalles en "HiFi korrekt" lydpakke, men usedvanlig morro. Lydsignaturen i denne pakken gjenspeiler Bass Brothers sin tanke om at lyd i bil skal være morro! Du vil få tydelig og åpen mellomtone og diskant, som ikke er pågående og "masete", pluss et godt bassfundament som gir deg rykninger i dansefoten. Du vil få en fysisk følbar bass, og et stereo som spiller musikalsk og rytmisk. 

Bilstereo skal være GØY, og det er denne pakken her med god margin. 
 

         
 
 
 
På denne pakken gir Bass Brothers AS deg hele 45 dagers 100% Fornøydgaranti.        
Dette medfører at du kan koble til, teste ut, prøve, og - om du ikke er fornøyd - returnere til oss innen 45 dager - uten spørsmål, og pengene tilbake på kontoen. Ingen krav til bytte eller tilgodelapp, kun at du selv må dekke returfrakt.        
Vi refunderer altså hele kjøpesummen tilbake til deg dersom du ikke skulle bli fornøyd.        
Men - skulle du ikke være fornøyd kan det være greit å ta med seg dette før du sender pakken i retur;     
Match-forsterkeren med DSP kommer ferdig programmert med en lydfil fra oss. Dette innebærer en type lydoppsett som passer gjennomsnittet av våre kunder. Men lydsmak er individuelt, og kanskje liker ikke akkurat *du* dette oppsettet? Kanskje har du en annerledes lydsmak? Kanskje synes du vokalen blir for skarp, eller bassen for tung. Eller kanskje vil du ha mer fart i stortrommen?     
Vi kan hjelpe deg å komme i mål, og lage en ny lydfil til akkurat deg - slik at du får den typen lyd du ønsker deg i bilen din.     
Ta kontakt med oss Messenger, så hjelper vi deg gladelig med dette.      
 
 


Lagerstatus 0 ? Frykt ikke! 
Denne pakken inneholder produkt som produseres i våre egne lokaler, og i tider med begrenset produksjonskapasitet kan vi risikere å gå tom for den aktuelle produksjonsvaren slik at lagerstatus går i null. I slike tilfeller tar det likevel normalt bare 1-2 dager forlenget leveringstid fra vi har mottatt din bestilling. 
Skulle beholdningen være i 0 ved bestilling, så kan du være trygg på at vi gjør vårt ytterste for å få levert pakken til deg så raskt som overhodet mulig. 
Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. 
 

Denne oppgraderingspakken er kompatibel med følgende biler:

  • Volkswagen ID.4, ID.4 GTX, ID.5 og ID.5 GTX utstyrt med standard / minste stereopakke 

MATCH-oppgraderingspakke som inneholder: 

  • Forsterker - driver alle de originale høyttalerne i bilen + basskasse
  • Basskasse - custom bygd basskasse til oppbevaringsbrønn under bagasjerommet
  • Komplett bilspesifikt plug & play kabelsett både til forsterker og basskasse

Pakkens innhold

Match PP62DSP er en forsterker med innebygd DSP på hele 8 kanaler. 4 kanaler brukes for å drive høyttalerne i bilens 4 dører med en effekt på 4 x 35W RMS i 4 ohm. De resterende 4 kanalene slås sammen og brukes til å drive bassløsningen i bagasjerommet med en effekt på 200 W RMS.

Vesentlig mer forsterkerkrefter hjelper naturligvis på lydresultatet. Med langt bedre dempingsfaktor kontrolleres og temmes høyttalerne på en helt annen måte enn hva det originale stereosystemet er i stand til. Den store magien ligger likevel i mulighetene som en god DSP (digital signalprosessor) tilfører. Ved hjelp av PC oppkoblet til forsterker får man nemlig muligheten til å ta styringen over hver en minste detalj i lydbildet. Det lar seg være alt i fra meget presise og separate delefilter, både høypass-, lavpass- og båndpassfilter. Uavhengig tidskorrigering for hver enkelt kanal og 14+8 bands parametrisk equalizer er også verdt å nevne blant enda flere tilgjengelige funksjoner inne i DSP-oppsettet.

Alle ID4-oppgraderingspakkene kommer med ferdig justert DSP-oppsett i forsterker. Dette oppsettet er nøyaktig målt opp og justert av oss i forbindelse med produksjon og utforming av denne pakken. Vår lange erfaring med slik DSP-justering og utallige timer med PC på fanget bak rattet på ID4 med all mulig type musikk, sikrer at du som kunde får et optimalt oppsett og dermed slipper unna alt som heter lydjustering. Lettvint, ikke sant?

For et enda bredere innblikk i produktene anbefales det å lese mer i linkene som du finner nederst på siden og ikke minst se på videoene vedlagt på denne siden. Videoen er laget med utgangspunkt i "søsterbilen" Skoda Enyaq. Vi er minst like imponert og fornøyd med resultatet i ID4 som i tilsvarende pakke levert til Enyaq. Spesielt frontsettet i dørene gjør seg bemerket. En tyngde og troverdighet i midbassområdet i dørene som man sjeldent klarer å hente frem, spesielt om man tar i betraktning at vi fortsatt snakker om de originale høyttalerne. Til tross for den fyldige midbassen så oppleves vår testbil som usedvanlig stille og rolig uten skramling i plastikk og dørpanel som man ofte kan risikere ved stereo-oppgradering.

Produksjon og leveringstid

Denne oppgraderingspakken sammenstilles kontinuerlig for å opprettholde konstant positiv lagerstatus så lenge vi har tilgang på alle produktene i pakken. Gjeldende lagerstatus finner du lenger opp på denne varen.

 
 

Monteringsvideo:

En liten gjennomgang på monteringen av tilsvarende oppgraderingspakke i "søsterbilen" Skoda Enyaq.

Er du litt handy og vant med å skrue litt er dette fullt gjennomførbart. Føler du derimot at dette virker noe utenfor din komfortsone tar du kontakt med oss for info om nærmeste samarbeidspartner som monterer.

 

 

Denne pakken består av:

MATCH PP62DSP
5/6 kanals Plug&Play forsterker, 8 kanals DSP
Mer info
Antall: 1 stk
MATCH PP72W-D
2 stk, PP-serie, 6.5`` subwoofer, 100W RMS, 2x2 Ohm. For bruk med Match PnP forsterkere
Mer info
Antall: 1 par
Match PP-AC92b
T-ISO kabelsett for VAG m/ny Quadlock + Scania NextGen
Mer info
Antall: 1 stk
Match PP-SC48 subwoofer kabel 4.8m
Match Plug&Play subwooferkabel, 4.8m. Passer Match Plug&Play forsterkere
Mer info
Antall: 1 stk
BB BOX VW ID4
Biltilpasset basskasse
Mer info
Antall: 1 stk
Produksjon

Antall: 1 stk