Bass Habit Play P8A

Aktiv 8`` subwoofer, tube

Varenr.
890P8A
Enhet
Stk
Lager
På lager
Pris
kr 1 798,00

Aktiv basstube med 8" element


Bass Habit P8A er et musikalsk og velspillende aktivt 8" bassrør fra den lekne Play-serien. Dette bassrøret passer veldig godt under for eksempel under et hanskerom, hvor du får en skikkelig fin dB gain. Den fungerer spesielt godt i arbeidsbil eller i et annet kjøretøy med liten plass.
  • 100W RMS / 200W MAX
  • Kompakt format
  • Innebygget klasse AB forsterker
  • Eksklusivt Bass Habit-design
  • Høynivåinngang med auto-on
  • Bassremote inkludert

Enkel å montere på steder med begrenset plass
Den runde formen på bassrøret gjør P8A veldig stabil og resonansdød. Bass Habit har valgt å kle boksen med svart teppe og brodere Bass Habit-logoen på begge sider. Den kompakte og runde formen gjør den spesielt egnet å plassere for eksempel under hanskerommet i et arbeidskjøretøy eller på steder hvor en vanlig basskasse ikke får plass. Basselementet har en polypropylen-kon og gummioppheng, noe som bidrar til en musikalsk og følsom bassgjengivelse. Selve elementet er beskyttet av et finmasket gitter

Koble til via høynivåinngang eller RCA-kabel
P8A er aktiv, noe som betyr at ingen ekstern forsterker er nødvendig. Bare koble den til, og du kan begynne å spille! Her finner du også høynivåinngang med autostartfunksjon, som gjør at du ikke trenger styrestrøm. Basskassens forsterker kan stilles inn via det justerbare lavpassfilteret (40-250 Hz / 12 dB) og Bass EQ-funksjonen på 45 Hz som kan justeres fra 0 til + 18 dB.

Bassremote inkludert
En fleksibel bassfjernkontroll er inkludert. Denne kontrolleren lar deg justere nivået fra null til maksimal gain på forsterkeren. Monter bassremoten foran i bilen slik at du kan justere nivået enkelt og trygt. Perfekt hvis bassnivået må justeres når favorittlåten starter.
Spesifikasjoner
Spesifikasjoner
Størrelse 8"
Type Bassrefleks
Effekt RMS 100W
Fysiske mål (BxHxD) 254x 254 x 368/546 mm
Grill