Basspakke for Polestar 2

Basspakke spesialtilpasset Polestar 2. Plug&Play

Varenr.
bilpakke138
Enhet
Stk
Lager
Midlertidig utsolgt
Pris
kr 8 990,00

Basspakke spesialtilpasset Polestar 2

Basspakke tilpasset Polestar 2 , og vil gi en voldsom oppgradering av bassen i bilen. Signal tilkobles et plug&play kabelsett, som gjør monteringen både enkel og 100% reverserbar. All tilkobling utenom strøm skjer i bagasjerommet.
Pakken passer både biler med Harman/Kardon Premium Sound og High Performance Audio.


Kassen er spesielt utformet for skjult montering i bagasjeromsbrønn i Polestar 2. Kassen er bygget i MDF og pent trukket i filt, med diskret Polestar-logo på toppen. Originalt bagasjeromsgulv legges over kassen og skjuler kassen.
Basskassen kommer med en av våre favorittbasser, GAS MAX S1-8D1, og kassen er ferdig med terminal på toppen og høyttalerkabler.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av transportvekt og fare for skader sendes basselement i egen eske og er derfor ikke innskrudd i kassen.
Vi har klargjort alt av kabler slik at det eneste man trenger å gjøre er å koble til kablene på bassen og skru den ned i kassen. Skruer medfølger.
Dette er selvsagt beskrevet i detalj i monteringsveiledningen.

For å drive denne subwooferen har vi valgt ut en kompakt og kraftig monoforsterker; Helix M ONE. Denne yter i dette oppsettet 410W RMS og er så liten at den kan plasseres skjult i bagasjeromsbrønnen.

Alt av nødvendige kabler og koblingsmateriell, samt monteringsveiledning er inkludert. Vil du lese mer om alt som er i pakken - se produktoversikten nederst

Lagerstatus 0 ? Frykt ikke!
Denne pakken inneholder produkt som produseres i våre egne lokaler, og i tider med begrenset produksjonskapasitet kan vi risikere å gå tom for den aktuelle produksjonsvaren slik at lagerstatus går i null. I slike tilfeller tar det likevel normalt bare 1-2 dager forlenget leveringstid fra vi har mottatt din bestilling.
Skulle beholdningen være i 0 ved bestilling, så kan du være trygg på at vi gjør vårt ytterste for å få levert pakken til deg så raskt som overhodet mulig.
Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Forsterker - Helix M ONE
Med Helix M ONE får man mye krefter i meget kompakt fysisk størrelse. Helix sin nyeste klasse-D teknologi gjør denne til en effektiv og lite strømkrevende forsterker som lett driver store basser med sine 600W RMS. Pent design og praktisk størrelse gjør dette til en forsterker man enkelt kan plassere i et hvert stereo-oppsett.

 • Meget kompakt monoforsterker
 • 410W RMS (2 Ohm) / 600W (1 Ohm)
 • Inkludert bassfjernkontroll
 • Subsonic filter


Subwoofer - GAS MAX S1-8D1
GAS MAX S1-8D1 er selve beviset på at et mindre basselement aldri skal undervurderes. I riktig kasse vil dette kompakte og stilige monsteret imponere, og det med et lydtrykk som garantert vil løfte øyenbrynene på forbipasserende. Dette er et basselement for deg som vil ha toppytelse i et lite format. 

 • Gromt design
 • Kraftig 8" basselement
 • 550W RMS / 1100W MAX
 • 2x1 Ohm
 • 25 - 200 Hz
 • 2,5" talespole i ren kobber
 • Solide trykkterminaler


Basskasse - BB BOX 108 - B21 Polestar
Spesialtilpasset basskasse for montering i bagasjeromsbrønn i Polestar 2. Passer helt perfekt, og helt skjult!

Alle basskassene i BB BOX-serien er designet og bygget etter Bass Brothers sine egne preferanser, både hva gjelder fysisk utforming, utseende og tuning. Vi ønsker å levere solide kvalitetskasser konstruert for å gi deg best mulig lydresultat. Kassene er bygget i MDF og pent trukket i filt med Polestar-logo på toppen. Kutthull er dimensjonert for å passe de aller fleste 8" basser i sortimentet, uavhengig av fabrikat.

 • Volum: 20 liter
 • Tuning: 43 Hz
 • Monteringdybde: 145 mm
 • Monteringsdiameter: 186 mm
   

  MONTERING OG VEILEDNING

Detaljert monteringsveiledning finner du under dokumentasjon. Denne guider deg trinn for trinn gjennom hele monteringsprosessen.

Behov for verktøy eller tilbehør til bruk ved montering?
For montering av Polestarpakken trenger du blant annet kniv og avbiter/kabelsaks, og vi anbefaler også demonteringsverktøy.
Noe av dette finner du som tilbehør til denne pakken, og vi har ellers også et stort utvalg verktøy og tilbehør som gjør ethvert arbeid i bil enklere, og som innbefatter alt fra skrujern, demonteringsverktøy, loddebolt, avisoleringstang og mye mye mer.
Se oversikten over verktøy her , og ellers alt annet av tilbehør (som kabler, koblingsmateriell og annet) her

Denne pakken består av:

BB BOX Polestar 2 basskasse
Biltilpasset 8`` basskasse
Mer info
Antall: 1
GAS MAX S1-8D1
MAX S1-serie, 8" subwoofer, 550W RMS, 2x1 Ohm
Mer info
Antall: 1 stk
Helix M ONE
Monoforsterker, 600W RMS (1 Ohm), Klasse D, kompakt
Mer info
Antall: 1 stk
Bass Brothers 10mm2 strømkabelsett
10mm2 CCA strømkabelsett 5,5m (uten RCA og høyttalerkabel)
Mer info
Antall: 1 stk
BB OEM CABLES - Polestar kabelsett
For Plug and Play-tillkobling av forsterker til subwoofer
Antall: 1 stk
Proson Arctic 2.5 mm2 høyttalerkabel
2,5mm2 - Meterpris. OFC (100% kobber)
Mer info
Antall: 2 m
Monteringsmateriell til Polestar 2 basspakke

Antall: 1 pakke
Polestar-versjon av BBPCK10M5

Antall: 1 stk
Vare
Informasjon
Pris
Antall
KLUCZ-65.223
kr 199,00
GT-066
kr 399,00
WP-W022009WE
kr 269,00
Antall valgte produkter:
Valgte produkter sum:
Valgte produkter før:
Valgte produkter rabatt:
Antall produkter:
Sum:
Før:
Rabatt: