Helix M ONE

Monoforsterker, 600W RMS (1 Ohm), Klasse D, kompakt

Varenr.
HA11107
Enhet
Stk
Lager
På lager
Pris
kr 2 790,00

Helix M ONE - kompakt og kraftig monoforsterker, 600W RMS (1 Ohm)


Høynivå-mesteren!

Det beste valget for deg som skal montere bass i bil som har originalspiller. Høynivå-inngangen (høyttalerkabler fra original spiller rett inn i forsterker) er av en helt egen klasse.

M ONE er en svært kompakt monoforsterker til bruk for alle typer subwoofere. Helix sin nyeste klasse D-teknologi gjør denne til en effektiv og lite strømkrevende forsterker som lett driver store basser med sine 600 Watt RMS i 1 Ohm.

Tilleggsinformasjon:

  • Smart høynivå-inngang med ADEP-krets (Advanced Diagnostics Error Protection) og Auto Turn-On-funksjon.
  • Integrert, aktivt delefilter med lowpass, bass boost, subsonic og fase kontroll.
  • Bass fjernkontroll for volumjustering. (bassremote)
  • Start-Stop-funksjon ned til 6V forsyningsspenning.
  • Ekstremt stabilt effektrinn med “high-current” transistorer og 1 Ohm stabilitet.
  • SMD (Surface Mounted Device) produksjonsteknologi kombinerer minimalt plassbehov med maksimal pålitelighet.
  • Eksklusiv, ekstremt kompakt og rent design med opplyst HELIX-logo.
  • Lav varmeavledning takket være ekstraordinær effektivitet gjør at den kan monteres på “trange” steder.

Smart highlevel-inngang

Den nyeste generasjonen av original-bilradioer inneholder sofistikerte muligheter for å diagnostisere de tilkoblede høyttalerne. Hvis en forsterker blir tilkoblet, blir feilmeldinger og tap av bestemte funksjoner (f.eks. Faderfunksjon) ganske ofte resultatet - men ikke med M ONE.
Den nye ADEP-kretsen (Advanced Diagnostics Error Protection) unngår alle disse problemene uten å laste høyttalerutgangene til original-radioen under høye volumer unødvendig.Kort fortalt, monterer du Helix M ONE får du ingen feilmeldinger på bilen din.

Start-Stop-funksjon

Helix M One sin unike switched power supply sikrer drift selv om batteriets spenning faller ned til 6 volt under start/stop funksjon
på nyere biler. Du slipper da å miste lyden når bilen starter,stopper og lever sitt eget liv i lyskryssene.


 


Montering og veiledning

Koblingsskjema finner du under dokumentasjon, eller i lenkene under for nedlasting som enten PDF eller JPG-fil. Vi gjør oppmerksom på at koblingsskjemaet er universalt og kan i enkelte tilfeller ikke være 100% gjeldende for akkurat din bil eller ditt oppsett.

Koblingsskjema monoforsterker
 

Tilkobling til originalradio
Dersom denne forsterkeren skal kobles til bilens originalradio må man enten benytte et eksternt høynivåadapter (se tilbehør for anbefalt produkt) eller forsterkerens innebygde høynivåinngang. Vi anbefaler å se skjema (PDF) og vår video på Youtube om høynivåtilkobling. På mange biler vil det også være mulig å kjøpe plug and play adapter for slik tilkobling - slik at man ikke trenger å gjøre inngrep i bilens ledningsnett.


Behov for verktøy eller tilbehør til bruk ved montering?
Vi har et stort utvalg verktøy og tilbehør som gjør ethvert arbeid i bil enklere, og som innbefatter alt fra skrujern, demonteringsverktøy, loddebolt, avisoleringstang og mye mye mer.
Se oversikten over verktøy her , og ellers alt annet av tilbehør (som kabler, koblingsmateriell og annet) her

 

Audiotec Fischer - Innovative Car Audio

Siden oppstarten i 1990 har tyske Audiotec Fischer utviklet seg fra en nisje-leverandør til en verdensledende aktør innen innovative lydprodukter, og har en høy anerkjennelse i hele bransjen.
Audiotec Fischer leverer i dag MATCH, HELIX og BRAX til mer enn 50 land, og er også svært viktig for oss hos Bass Brothers. Både MATCH, HELIX og BRAX er synonymt med kvalitet, og produktene benyttes i en stor mengde av våre pakke- og Plug&Play-løsninger.

For Audiotec Fischer er "Made in Germany" mer enn bare en merking på opprinnelse. Det er en løfte om kvalitet som alle i lokalene i Schmallenberg føler seg forpliktet til, og det strekker seg langt utover selskapets interne avdelinger. Her fortrekkes samarbeid med regionale leverandører for å gjenspeile "Made in Germany", og komponenter av høyeste kvalitet er et lysende eksempel på de høye standardene Audiotec Fischer setter på produktutviklingen.


Spesifikasjoner
Spesifikasjoner
Kanaler 1 kanal
Lowpass filter Ja
Effekt RMS - 1ohm 600 W RMS
Effekt RMS - 2ohm 410 W RMS
Effekt RMS - 4ohm 240 W RMS
RCA output Nei
Klasse D
Høynivåinngang Ja
Dempingsfaktor 100
Strøminngang 10 mm2
Bassremote Inkludert
Fysiske mål 230 x 154 x 50 mm
Subsonic Ja
Vare
Informasjon
Pris
Antall
Antall valgte produkter:
Valgte produkter sum:
Valgte produkter før:
Valgte produkter rabatt:
Antall produkter:
Sum:
Før:
Rabatt: